x close

La șapte ani de la divorț, Oana Zăvoranu îi declară din nou război lui Pepe

02 Apr 2018   •   23:06
La șapte ani de la divorț, Oana Zăvoranu îi declară din nou război lui Pepe

La șapte ani de la divorț, Oana Zăvoranu nu se lasă și îi declară din nou război lui Pepe. Aceasta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro.

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, care ar fi plecat de acasă cu mai multe bunuri care îi aparţineau artistului, chiar înainte de divorţ. El spunea că ea i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit. Dacă ar fi fost găsită vinovată, bruneta ar fi riscat până la 15 ani de puşcărie. Pepe nu a vrut să renunţe nici la bani, dorind să-şi recupereze prejudiciul şi ar fi vrut de la fosta lui soţie daune în valoare de 150.000 de euro. Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu.

Ca urmare a hotărârii definitive din 2015 în care a avut câştig de cauză, Oana Zăvoranu s-a trezit acum să-i ceară fostului soţ despăgubiri morale şi materiale în sumă totală de 500.000 de euro. Ea consideră că, din 2011 de când a început divorţul, şi până în 2016, Pepe nu a făcut decât să îi strice imaginea şi să fie considerată o ”hoaţă”. Aşa că vedeta vrea despăgubiri pentru aceste jigniri şi insulte pe care i le-a adus prin emisiunile televizate şi nu numai, scrie Click.

Citeşte mai multe despre:

Oana Zavoranu pepe daune morale
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati