Antena 3 CNN Show Showbiz Lady Gaga, manechin pentru colecţia lui Thierry Mugler

Lady Gaga, manechin pentru colecţia lui Thierry Mugler

 Lady Gaga, manechin pentru colecţia lui Thierry Mugler
Sursa foto: Foto: ladygaga.com
03 Mar 2011   •   14:31

Lady Gaga a reuşit să iasă din nou în evidenţă, de această dată la Săptămâna Modei de la Paris. Cântăreaţa şi-a făcut debutul ca manechin la prezentarea colecţiei semnate Thierry Mugler. Evenimentul a reuşit să eclipseze până şi discuţiile despre soarta lui John Galliano, stilistul ameninţat cu închisoarea pentru afirmaţiile sale rasiste.

Provocatoare ca de obicei, Lady Gaga nu s-a mulţumit doar cu o singură apariţie, ci a urcat de două ori pe podium la parada casei Mugler. Prima dată cu o toaletă neagră, iar apoi - cu una albă. Cântăreaţa a fost şi directoarea muzicală a paradei, în a cărei coloană sonoră şi-a introdus şi o melodie inedită.

Prezenţa lui Lady Gaga nu a reuşit, totuşi, să eclipseze total celelalte momente de vârf ale săptămânii modei de la Paris. Stilistul belgian Dries van Noten a încântat publicul cu combinaţiile sale surprinzătoare de culori şi materiale, în decorul primăriei oraşului.

Iar casa Rochas a oferit o colecţie retro, inspirată din stilul anilor '50, care nu a întrunit, totuşi, consensul criticilor. Unele voci au apreciat că o asemenea colecţie se încadra perfect în tendinţele de... anul trecut, dar acum pare de-a dreptul demodată. Ultimul cuvânt îi aparţine, fireşte, publicului.

 


 

×
Subiecte în articol: Lady Gaga manechin
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close