Antena 3 CNN Show Showbiz Lady Gaga şochează din nou. Vezi CE va purta vedeta pe scenă la Seul

Lady Gaga şochează din nou. Vezi CE va purta vedeta pe scenă la Seul

Lady Gaga şochează din nou. Vezi CE va purta vedeta pe scenă la Seul
Sursa foto: Foto: popcrush.com
24 Apr 2012   •   11:33

Patru din ţinutele pe care Lady Gaga le va purta pe scenă în timpul concertului din Coreea de Sud au fost dezvăluite luni de designerii Armani. Printre cele mai şocante ţinute este un leotard (costum elastic cu slip integrat, asemănător unui costum de baie) decorat cu câteva chitare şi clapete de pian, scrie AFP.



Starul va defila pe scenă în timpul turneului "Born This Way Ball Global Tour" de la Seul în patru cu costume Giorgio Armani, susţine un reprezentant al Shinsegae International, partenerul de afaceri sud-coreean al Armani.

Vedeta a ajuns în Coreea de Sud cu o săptămână înainte de concertul din Seul care dă startul turneului "Born This Way Ball Global Tour". După ce va cânta la Seul, ea va merge în Hong Kong, Japonia, Filipine şi în 21 de oraşe europene.

Gaderoba pentru acest eveniment muzical este alcătuită sub semnul extravaganţei. Aşa cum ne-a obişnuit deja, ţinutele starului pop sunt compuse din numeroase piese de vinilin, metal sau sticlă.

Lady Gaga va întâmpina probleme însă la concertul pe care îl va susţine în Coreea de Sud. Sute de protestatari creştini vor să îşi facă auzită opinia în privinţa concepţiilor ei despre homosexuali şi pornografie.

În plus, ei cred că vedeta răspândeşte o cultură nesănătoasă a sexului prin versurile şi prin reprezentaţiile pe care le are.

Tinerii sub 18 ani nu vor putea intra la concertul lui Lady Gaga.

×
Subiecte în articol: seul Lady Gaga coreea de sud
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close