Antena 3 CNN Show Showbiz Laura Lavric, mesaj ferm: „Sora mea să aducă dovezi că eu m-am prostituat”

Laura Lavric, mesaj ferm: „Sora mea să aducă dovezi că eu m-am prostituat”

Laura Lavric, mesaj ferm: „Sora mea să aducă dovezi că eu m-am prostituat”
Sursa foto: Foto: Facebook/Laura Lavric
03 Iul 2017   •   23:57

 Au trecut cinci ani de când surorile Laura Lavric şi Ecaterina Traian sunt în război. Deși cea din urmă încearcă să obțină iertarea, cântăreața de muzică populară nici nu vrea să audă.

Motivul? Interpreta nu poate trece peste faptul că imaginea i-a fost murdărită în public, după ce Ecaterina Traian a spus despre ea că s-a prostituat.

“După tot ce a spus despre mine pe la televizor, Ecaterina tot încearcă acum să ne împăcăm. Îi spun însă că fără succes! Mi-a trimis diverse mesaje, dar eu nu i-am răspuns, am blocat telefoanele în aşa fel încât să nu mai primesc nimic de la ea. Avem termen la proces pe 11 septembrie, vom vedea atunci ce se va întâmpla. Eu îmi doresc ca ea să dovedească ce a spus despre mine, să arate că eu m-am prostituat. Am spus că, atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea, pentru că mi-a distrus sufletul, nu o voi ierta nici pe patul de moarte (...)Cum poţi să spui despre mine că am făcut prostituţie? Eu, pe vremea lui Ceauşescu, am mers atât timp în străinătate. Oare îmi dădea cineva paşaport dacă eram o golancă?”, a declarat Laura Lavric pentru Click.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close