Antena 3 CNN Show Showbiz Leonardo di Caprio, cucerit de modelul român Mădălina Ghenea

Leonardo di Caprio, cucerit de modelul român Mădălina Ghenea

Leonardo di Caprio, cucerit de modelul român Mădălina Ghenea
Sursa foto: Foto: adplayers.ro
25 Oct 2011   •   21:35

Celebrul actor Leonardo di Caprio e cucerit de o olteancă fierbinte stabilită în Italia. Tabloidele din peninsulă scriu că Mădălina Ghenea, model de succes şi actriţă aspirantă, ar fi petrecut un week-end împreună cu Di Caprio în Australia, unde actorul filmează The Great Gatsby.

Facem la finalul montajului un stop cadru si zoom pe poza cu aia, in oglinda, sa se vada asemanarea ...

Ochi de căprioară, buze senzuale, plete brune... jurnaliştii italieni nu par să aibă dubii. Frumoasa misterioasă alături de care a fost fotografiat di Caprio într-un hotel din Sidney, este Mădălina Ghenea.

Modelul de origine română face furori în Italia. Acolo a avut iubiţi celebri. Fotbalistul de la AS Roma, Marco Borriello şi cântăreţul Eros Ramazzotti ar fi fost printre ei.

Iar pasiunea de pe ecran s-ar fi prelungit şi în viaţa de zi cu zi. Pentru un timp. Căci Mădălina s-a concentrat mai ales asupra carierei. Iar după reclame şi modelling, s-ar fi îndrăgostit iremediabil de lumea filmului. 

A făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia şi a fost considerată "cea mai interesantă apariţie" din peninsulă. Iar acum, imaginea Mădălinei pare să se lege de altă figură interesantă. Interesantă şi celebră.

Un Leonardo di Caprio care odată cu Mădălina şi-ar fi schimbat şi gusturile. Giselle Bundchen şi Bar Rafaelli sau Blake Lively sunt doar trei dintre frumuseţile blonde care s-au perindat la braţul celebrului actor. 

Senzuala şi misterioasa brunetă nu este singura româncă despre care DI Caprio a auzit. În urmă cu un an actorul din Titanic a cerut unui tribunal din Los Angeles un ordin de restricţie împotriva unei românce care îl hărţuia.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close