Antena 3 CNN Show Showbiz Liam Gallagher: Am psoriazis pe tot corpul. Îmi apare şi pe cap

Liam Gallagher: Am psoriazis pe tot corpul. Îmi apare şi pe cap

Liam Gallagher: Am psoriazis pe tot corpul. Îmi apare şi pe cap
Sursa foto: Foto: clashmusic.com
23 Ian 2011   •   20:33

Liam Gallagher, fostul membru al formaţiei Oasis, suferă de psoriazis, starea sa fiind atât de gravă încât un fan a confundat mătreaţa de pe scalpul artistului cu cocaina, informează contactmusic.com.
   
Fostul star al formaţiei Oasis a vorbit deschis despre boala sa, mărturisind că întregul său corp este acoperit de inflamaţii roşiatice, foarte sensibile.
   
Gallagher a mai spus că această problemă dermatologică a cauzat un incident bizar cu un fan, care a văzut mătreaţa care îi cade de pe cap şi s-a apropiat să inhaleze particulele albe crezând că este vorba de cocaină.
   
"Am probleme cu pielea. Am psoriazs pe tot corpul. Mai puţin pe faţă şi, din când în când, îmi apare şi pe cap", a mărturisit artistul.
   
Psoriazisul este o boală care se manifestă prin regenerarea foarte rapidă a celulelor pielii. În mod normal, pielea se înnoieşte odată la 30 de zile, acesta fiind intervalul în care celula din stratul profund străbate celelalte straturi pentru a lua locul altei celule ce a fost descuamată. În psoriazis, acest interval este foarte scurt, de numai trei zile, în consecinţă, pe piele apar porţiuni, numite placarde, colorate în roşu, care adesea provoacă mâncărimi. Odată ajunse la suprafaţă, celulele mor ca şi celelalte, dar din cauza că acest ciclu are loc într-un interval atât de scurt, vor fi atât de multe celule încât zonele afectate se albesc de celule moarte, descuamate.
   
Trupa Beady Eye, înfiinţată de Liam Gallagher în 2009, după destrămarea grupului Oasis, şi-a lansat în luna noiembrie 2010 primul single, intitulat "Bring The Light".

×
Subiecte în articol: solist cantaret boala corp cap
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close