Antena 3 CNN Show Showbiz Lily Allen vrea să se căsătorească de Anul Nou

Lily Allen vrea să se căsătorească de Anul Nou

Lily Allen vrea să se căsătorească de Anul Nou
Sursa foto: Foto: celepost.com
28 Noi 2010   •   15:37

Lily Allen vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Sam Cooper, de Anul Nou, după ce luna trecută a pierdut o sarcină, un eveniment nefericit care i-a apropiat pe cei doi şi mai mult, informează dailymail.co.uk.
   
Lily Allen, în vârstă de 25 de ani, l-a descris pe Sam Cooper ca fiind iubirea vieţii sale. Înainte de pierderea sarcinii, artista şi iubitul său discutaseră deja despre o posibilă nuntă, dar, după nefericitul eveniment, care i-a apropiat şi mai mult, au decis să se căsătorească.
   
"Lily şi Sam aveau nişte planuri de căsătorie după naşterea copilului, dar nu era nimic concret planificat. Acum au decis că vor să fie soţ şi soţie cât mai curând posibil. Trecând printr-o mare suferinţă, ei au realizat că se iubesc foarte mult şi că nu pot trăi unul fără celălalt", a declarat un apropiat al cuplului.
   
La sfârşitul lunii trecute, cântăreaţa britanică Lily Allen a suferit un avort spontan în luna a şasea de sarcină. În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit un alt avort spontan, ea fiind însărcinată pe atunci cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.
   
Cântăreaţa Lily Allen şi iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, în vârstă de 32 de ani, au o relaţie din vara anului 2009.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close