Antena 3 Show Showbiz Liz Taylor şi Johnny Carson s-au aflat pe lista ucigaşului lui John Lennon

Liz Taylor şi Johnny Carson s-au aflat pe lista ucigaşului lui John Lennon

17 Sep 2010   •   11:29
Liz Taylor şi Johnny Carson s-au aflat pe lista ucigaşului lui John Lennon

Mark David Chapman, americanul încarcerat pentru uciderea fostului membru al trupei Beatles John Lennon, a declarat recent că s-a gândit să-i omoare pe omul de televiziune Johnny Carson sau pe actriţa Elizabeth Taylor, în locul cântăreţului. Cele două vedete completează, astfel, o listă a numelor de personalităţi pe care Chapman a mai declarat în trecut că le-ar fi ucis.

"Dacă nu a fi fost Lennon, ar fi putut fi oricine altcineva", a spus Chapman, citat de ABC News, la audierile pentru eliberarea sa condiţionată.

Ucigaşul, condamnat la 20 de ani de detenţie pentru asasinarea lui John Lennon, susţine că a decis să-l aleagă pe cântăreţ în locul lui Carson şi Taylor, întrucât fostul membru al Beatles părea mai "abordabil".

Nu este pentru prima dată când Chapman face astfel de afirmaţii. În audierile anterioare, el a declarat că s-a gândit să-i ucidă pe Jackie Onassis (soţia preşedintelui american John F. Kennedy), Ronald Reagan (al 40-lea preşedinte al SUA), George C. Scott (actor american de teatru şi film), dar şi pe fostul său coleg de trupă Paul McCartney.

Antena3.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close