Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul de comedie Louie Anderson, cunoscut pentru serialul animat "Viața cu Louie", a fost spitalizat cu o afecțiune gravă

Actorul de comedie Louie Anderson, cunoscut pentru serialul animat "Viața cu Louie", a fost spitalizat cu o afecțiune gravă

Actorul american de comedie Louie Anderson, protagonist al serialului Baskets, a fost spitalizat în Las Vegas, fiind diagnosticat cu o formă de cancer, relatează publicația Daily Mail.

Actorul de comedie Louie Anderson, cunoscut pentru serialul animat "Viața cu Louie", a fost spitalizat cu o afecțiune gravă
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2022   •   13:20

Anderson, în vârstă de 68 de ani, primește tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL), a precizat purtătorul său de cuvânt.

Acestă formă de limfom este o afecțiune malignă care atacă limfocitele B, răspunzătoare cu producția de anticorpi care ajută organismul să lupte cu infecțiile. Anual, peste 18.000 de adulți sunt diagnosticați în SUA cu această boală.

Daily Mail citează site-ul Lymphoma.org, care menționează că DLBCL este o afecțiune "potențial vindecabilă".

Louie Anderson, cunoscut și pentru greutatea sa în exces, a menționat anul trecut că a pierdut 40 de livre (aproximativ 18 kilograme) după ce a practicat "postul intermitent".

El a arătat că a început pandemia cu o greutate de 370 - 380 de livre (168 - 172 kg) și a ajuns la 340 de livre (154 kg).

"Încerc să ajung la 275 de livre (125 kg) pentru a încăpea în hainele mamei", și-a ironizat actorul propria prestație din Baskets, unde interpretează un rol feminin.

A aflat după 33 de ani că a fost inclus în distribuția unui film pe criterii rasiale

"Practic postul intermitent. Un minut mănânc, un minut nu mănânc. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc timp de 30 de minute din 60, adică jumătate. Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp 40 de minute și mănânc următoarele 20 de minute", a precizat el, adăugând că va trebui să-și scoată la pensie "poantele cu grași".

"Prima mea gumă, pe scenă, a fost: 'Nu pot să stau mult, sunt între mese'", a rememorat actorul.

Cunoscut în România mai ales datorită serialului animat "Viața cu Louie" și câștigător a trei premii Emmy, Louie Anderson a jucat în comedia de mare succes din anii '80, Coming to America, alături de Eddie Murphy, precum și în continuarea Coming 2 America, de anul trecut.

El a fost surprins să afle că a fost inclus în distribuția filmului original după ce producătorii ar fi insistat ca între personaje să se afle și un alb.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Eddie Murphy, într-o emisiune NBC.

"Toată distribuția era formată din actori de culoare, iar studioul insista că trebuie să avem pe cineva alb în film, pentru că altfel nu vom reuși... Așa a ajuns Louie în film", a susținut Murphy, căruia Anderson i-a replicat pe Twitter cu un "Stai așa. Ce?"

×
Subiecte în articol: Louie Anderson cancer
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close