Antena 3 CNN Show Showbiz Lovitura de gratie pentru Boureanu! Ce a spus Valentina Pelinel cu sinceritate: "Este pentru prima data cand..."

Lovitura de gratie pentru Boureanu! Ce a spus Valentina Pelinel cu sinceritate: "Este pentru prima data cand..."

Lovitura de gratie pentru Boureanu! Ce a spus Valentina Pelinel cu sinceritate: "Este pentru prima data cand..."
18 Ian 2016   •   10:56

Valentina Pelinel a acceptat sa vorbeasca despre sarcina care a devenit interes national cand ea se astepta cel mai putin. Blonda recunoaste ca este pentru prima data cand a simtit ca vrea sa fie mama si ca abia asteapta sa isi tina copilul in brate.

"E pentru prima oara cand mi-am dorit sa am copil, ca sa zic asa, mi-a sunat ceasul biologic (zambeste –n.r.). Nici nu am plans si nici nu am ras cand am stiut sigur ca sunt insarcinata, m-am bucurat si i-am multumit lui Dumnezeu. Am fost precauta si am asteptat sa trec perioada critica, inainte de a confirma ceea ce deja presa anuntase si anume, ca sunt insarcinata.

Mi-as dori sa nasc natural, daca situatia medicala imi va permite. Nu va pot confirma inca unde voi naste, probabil in Romania. Am incredere in doctorii romani. Eu am avut o experienta frumoasa vizavi de doctorii romani. Cand am avut accidentul la ski, acum 2 ani, ceea ce parea o simpla cazatura, s-a soldat cu un ligament incrucisat rupt. Si in timp de doctori din USA si Ungaria mi-au spus ca nu ma voi tine pe picioare, un doctor ortoped roman m-a indrumat sa fac recuperare si azi, fara operatie, fac sport si nu am avut nici cea mai mica durere sau  semn ca as avea vreo problema"
a spus Valentina pentru WOWbiz.ro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close