Antena 3 CNN Show Showbiz Lovitura neașteptată care i se pregătește lui Cristi Borcea

Lovitura neașteptată care i se pregătește lui Cristi Borcea

Lovitura neașteptată care i se pregătește lui Cristi Borcea
05 Apr 2016   •   00:17

Plecată de o lună deja la Miami, Alina Vidican pare să fi ”copt” un plan de zile mari. Mai exact, părăsită de soțul ei, dar și de o parte a familiei, timișoreanca este decisă să ”recupereze” terenul pierdut, motiv suficient pentru ca tânăra să nu mai petreacă atât de mult timp departe de România, scrie spynews.ro.

Mai exact, conform unor surse apropiate familiei Alinei Vidican, cea care în iunie trebuie să semneze, la notar, despărțirea amiabilă de fostul acționar dinamovist, nu vrea să mai petreacă, acum, prea mult timp la Miami. Din acest motiv, peste o lună, Alina se va întoarce în România, dar nu vrea să vină întâi în București, ci va prefera Timișoara.

Acolo, Alina Vidican vrea să consulte mai mulți avocați și, spun sursele Spy News, să pună ordine în acte pentru ca despărțirea ei de Cristi Borcea să nu îi producă vreo surpriză neplăcută în ceea ce privește partea financiară.

 

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea alina vidican
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close