x close

Fii alături de noi!

Lui Dani Oţil i s-a făcut dor de Mihaela Rădulescu. Iată de ce

de 13 Feb 2016   •   22:03
Lui Dani Oţil i s-a făcut dor de Mihaela Rădulescu. Iată de ce 90
Foto: Antena 1
Dani Oţil a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela Rădulescu, aşa că nu e de mirare că încă îi mai poartă în suflet amintirea.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a lansat o provocare pentru fanii săi de pe Facebook să scrie în ajun de Valentine’s Day un text despre dragostea lor.

La rândul său a postat un fragment din cartea fostei lui iubite, „Niște răspunsuri”, alături de mesajul: „Doamne, cât a trecut”:
„Locuiesc vis-a-vis. Te văd în fiecare dimineaţă gol, cu ferestrele larg deschise. Nu mă arăt, căci asta te-ar face să zâmbeşti. Te studiez. Număr femeile pe care le porţi seara şi le încercuiesc pe cele care şi-au câştigat dreptul să deschidă fereastra dimineaţa. Îţi ştiu chipul speriat când eşti singur şi te-am văzut de-atâtea ori plângând după ce-ai umilit  o femeie care tocmai a plecat. Ţi-am văzut toate măştile, căci într-o zi, ai lăsat ferestrele deschise şi la pod. Trebuie să urci în fiecare zi treptele acelea, singur, ca să-ţi alegi cine vrei să fii. Cred că… doar în 3 zile din ultimul an ai trăit fără nici o mască. Şi atunci îţi venea, mereu, în vizită aceeaşi femeie. Doar atunci închideai ferestrele, toate… Şi trăgeai perdelele, toate… Şi plecau, toate celelalte…Intra cu spatele drept la tine, dar ieşea fugărită de cât de tare te-ar fi iubit dacă nu te-ar fi ştiut atât de bine…atât de rău, de Nu iubi. Asteaptă să vin să-ți fac curățenie. Continuă să colecționezi trupuri, gemete, fiori. Știu că asta faci – îți place la nebunie să fii colecționar, dar nu proprietar, nu vrei să-ți aparțină nimic din ce aduni. Îmi place vulnerabilitatea ta, se vede bine de la fereastra mea… (…) Acum știu – avea nevoie de mine, îi era îngrozitor de teamă să admită și își pusese singura mască pe care orice femeie îndrăgostită i-ar fi dat-o deoparte cu ușurință”.


 
inainte de avalansa inimioarelor de maine, te provoc:scrie doua randuri despre ea...despre el...despre voi. lasa...

Posted by dani otil on 13 Februarie 2016
poza

Actualitate

A murit inventatoarea scutecelor de unică folosinţă

Valerie Hunter Gordon, inventatoarea scutecelor de unică folosinţă, mamă a şase copii, a murit la vârsta de 94 de ani în reşedinţa ei din apropiere de oraşul scoţian Inverness, informează BBC News,...

20 Oct 2016  •  22:45

poza

Show

Sora unei vedete din România are 30 de ani și e virgină. Declarații uluitoare

Are 30 de ani şi este virgină. Irina Stănescu, sora mea mai mare a Iuliei de la Abracadabra. Este studentă la medicină, are 30 de ani şi este virgină. A avut un prieten în liceu şi doar s-au pupat, de...

20 Oct 2016  •  22:37

sati