Antena 3 CNN Show Showbiz Lungmetrajul românesc "Eu când vreau să fluier, fluier", la Festivalul de Film de la Berlin (VIDEO)

Lungmetrajul românesc "Eu când vreau să fluier, fluier", la Festivalul de Film de la Berlin (VIDEO)

Lungmetrajul românesc "Eu când vreau să fluier, fluier", la Festivalul de Film de la Berlin (VIDEO)
Sursa foto: adolescent
21 Ian 2010   •   12:24

Filmul românesc "Eu când vreau să fluier, fluier", regizat de Florin Şerban, a fost selecţionat pentru a participa la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, care va avea loc în perioada 11-21 februarie. Producţia românească va avea concurenţă seriosă în cadrul festivalului, inclusiv filmul "The Ghost Writer" regizat de Roman Polanski.

"Eu când vreau să fluier, fluier" este primul lungmetraj regizat de Florin Şerban. Filmul se bazează pe povestea unui adolescent care se hotărăşte să evadeze dintr-un penitenciar, cu numai cinci zile înainte de a fi eliberat.

Acţiunea filmului se complică şi mai mult în momentul în care Silviu, personajul principal, se îndragosteste de Ana, o studentă la sociologie care îşi face practica în penitenciar.

Filmul "Eu când vreau să fluier, fluier" va apărea în cinematografele româneşti la sfârşitul lunii viitoare, după încheierea Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, informează Evenimentul Zilei.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: film festival
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close