Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălin Ionescu, grav bolnav după ce a mâncat un fruct de sezon. „Autorităţile trebuie să investigheze urgent...”

Mădălin Ionescu, grav bolnav după ce a mâncat un fruct de sezon. „Autorităţile trebuie să investigheze urgent...”

Mădălin Ionescu, grav bolnav după ce a mâncat un fruct de sezon. „Autorităţile trebuie să investigheze urgent...”
Sursa foto: Foto: instagram.com/madalin_augustin_ionescu
de S.T.    |    30 Iul 2018   •   22:08

Mădălin Ionescu trece prin momente dificile din cauza unei stări de rău care s-a declanşat după ce a consumat pepene roşu.

„Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piața ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene ! Ce bagă producătorii in ei ? Este a doua oară când pățesc așa ceva ! Prima data am crezut ca este o întâmplare ... Culmea, vânzătorii au fost diferiți , dar simptomele sunt aceleași ! Acum îmi este, insa, mult mai rău !...Nu am mâncat nici măcar o felie întreaga ! Autoritățile trebuie sa investigheze urgent “compoziția” acestor pepeni mari , dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră ! Producatorii acestor lubenite sunt inconștienți ! Își risca libertatea pentru o bruma de bani ! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău ... Pepenii erau uriasi și provin din Ialomița ... Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi cauta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva ... Pentru ca nu vreau sa greșesc , va rog sa-mi spuneti unde găsesc un laborator de analiza a produselor agro-alimentare in zona Baneasa - Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene și doua bucăți de brânza - tot din piața . O voi analiza și pe aceea , deși persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere ... Achiziționez de ani de zile brânza de la ea !”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

 

Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piața ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene ! Ce bagă producătorii in ei ? Este a doua oară când pățesc așa ceva ! Prima data am crezut ca este o întâmplare ... Culmea, vânzătorii au fost diferiți , dar simptomele sunt aceleași ! Acum îmi este, insa, mult mai rău !...Nu am mâncat nici măcar o felie întreaga ! Autoritățile trebuie sa investigheze urgent “compoziția” acestor pepeni mari , dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră ! Producatorii acestor lubenite sunt inconștienți ! Își risca libertatea pentru o bruma de bani ! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău ... Pepenii erau uriasi și provin din Ialomița ... Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi cauta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva ... Pentru ca nu vreau sa greșesc , va rog sa-mi spuneti unde găsesc un laborator de analiza a produselor agro-alimentare in zona Baneasa - Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene și doua bucăți de brânza - tot din piața . O voi analiza și pe aceea , deși persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere ... Achiziționez de ani de zile brânza de la ea !

O postare distribuită de Madalin Augustin Ionescu (@madalin_augustin_ionescu_insta) pe

×
Subiecte în articol: fruct pepene pepene rosu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close