Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălina, soţia lui Nosfe, noi mărturii în lacrimi despre ultimele clipe de viaţă ale artistului: "Era perfect conștient şi stăpân pe el"

Mădălina, soţia lui Nosfe, noi mărturii în lacrimi despre ultimele clipe de viaţă ale artistului: "Era perfect conștient şi stăpân pe el"

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a oferit primul interviu după moartea artistului. Aceasta a povestit, răpusă de durere şi cu lacrimi în ochi, cum au fost ultimele momente din viaţa rapperului din trupa Șatra B.E.N.Z.

Mădălina, soţia lui Nosfe, noi mărturii în lacrimi despre ultimele clipe de viaţă ale artistului: "Era perfect conștient şi stăpân pe el"
Sursa foto: Captură video Antena Stars | Facebook Mădălina Creţan
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Dec 2022   •   23:47

Reamintim că pe 16 octombrie 2022, Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, a murit la scurt timp după un concert, în urma unui infarct miocardic. Artistul avea 37 de ani.

În urma lui au rămas soția Mădălina și fiica lor. Acum, la aproape două luni de la nefericitul eveniment, partenera rapperului din trupa Șatra B.E.N.Z. a dat primul interviu pentru Antena Stars. 

"Am fost cu el în seara aia. Îmi spunea doar că băuse foarte mult acid și simțea că are un nod în capul pieptului și că dacă o să reușească să dea gazele respective afară o să fie ok", spune Mădălina subliniind că Nosfe a avut acest sentiment încă din timpul concertului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Era perfect conștient şi stăpân pe el"

(...) Am vrut să chem ambulanța, doar că el a fost extraordinar de stăpân pe el. Nu avea absolut nimic, adică era perfect conștient. Stătea drept pe picioare şi îmi spunea în continuu să stau liniștită că e ok, trebuie doar să elimine aceste gaze", a mai spus Mădălina. 

De la concert cei doi soţi au mers acasă, acolo unde , spune Mădălina, artistul a continuat să acuze senzația de gaze.  

"Ne-am urcat în mașină, a fost ok. Pe drum, am vorbit cu el, nu se văita neapărat de o durere. Am ajuns acasă ne-am schimbat și mi-a spus că vrea să meargă să mai stea un pic la laptop, să se liniștească.

De fiecare dată după un astfel de concert nu te poți pune în pat să te culci, că rămâi cu adrenalină, cu agitație și el de obicei își făcea un ceai și se uita la un serial.(...)

A crezut că și-a uitat telefonul în mașină și a zis că se duce să și-l ia. Nu avea absolut nimic care să te înspăimânte, nimic. Nu îi venea amețeală, privirea era la fel de clară.

Nu știu, nicio secundă nu mi-a trecut prin cap că ar fi ceva atât de grav", a povestit îndurerată soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, sursei citate. 

Cine este Nosfe

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz.

De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală.

Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performant în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță.

A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

De ce a murit Nosfe de la Șatra Benz. Boala care face ravagii printre tineri

Medicii spun că infarctul miocardic este din ce în ce mai întâlnit în rândul tinerilor, iar numărul persoanelor afectate este îngrijorător de mare. 

„Acum ne confruntăm cu o mare problemă: infarctul la tineri. Dacă veniți acum la noi pe secție, sigur găsiți trei-patru oameni tineri, cu infarct miocardic, sub 40-45 de ani.

În urmă cu 25 de ani, se făceau lucrări de doctorat, studiam acest subiect pentru că era foarte interesant. Acum este o regulă ca un tânăr să facă infarct. Tinerii fac infarct. Punct. Fac infarct mai des decât alte vârste.

Principalul motiv pe care noi îl identificăm printre factorii de risc pe care îl evaluăm este asocierea între fumat, stres cronic, sedentarism, obezitate, un mod de viață neconform cu ceea ce știm la ora actuală că reprezintă un mod de viață corect”, a declarat la DC News prof. Dr. Dragoș Vinereanu, medic cardiolog.

×
Subiecte în articol: nosfe Şatra Benz
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close