Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna îşi încheie turneul în Israel: Cântăreaţa a mers în pelerinaj la Zidul Plângerii (VIDEO)

Madonna îşi încheie turneul în Israel: Cântăreaţa a mers în pelerinaj la Zidul Plângerii (VIDEO)

Madonna îşi încheie turneul în Israel: Cântăreaţa a mers în pelerinaj la Zidul Plângerii (VIDEO)
31 Aug 2009   •   10:47


După Bucureşti şi Sofia, Madonna îşi încheie turneul în Israel. Cântăreaţa, adeptă a sectei evreieşti Kabbalah, a sosit duminică seară la Ierusalim şi s-a dus direct la Zidul Plângerii, cel mai sacru lăcaş al religiei iudaice.

Etapa europeană a turneului "Sticky and Sweet" se încheie cu două concerte la Tel Aviv. Cel dintâi, programat marţi, se va desfăşura cu casa închisă, dar la al doilea se pare că mai sunt câteva bilete nevândute. Duminică, însă, Madonna a lăsat repetiţiile pentru un moment spiritual: o rugăciune la locul sacru al evreilor, Zidul Plângerii din Ierusalim.

Madonna este cea mai celebră adeptă a Kabbalei, o străveche sectă mistică evreiască la care a aderat acum zece ani. Ea nu a mai concertat în Israel din 1993, dar a făcut, în ultimii ani, două pelerinaje private în această ţară unde a sărbătorit şi Anul Nou evreiesc. Deşi vizita la Zidul Plângerii era destinată reculegerii, fanii şi paparazzii n-au lăsat-o nici aici în pace pe Madonna care, pentru mai multă siguranţă, era protejată de poliţie.

În aşteptarea concertelor, presa israeliană a dat cale liberă zvonurilor: s-a scris că Madonnei i se vor alătura alte vedete adepte ale Kabbalei - Demi Moore şi Ashton Kutcher sau poate chiar Justin Timberlake. Deocamdată, nimic nu s-a confirmat, iar fanii s-ar mulţumi doar cu prezenţa Madonnei - dacă ar putea s-o vadă mai de aproape.

Vedeta nu le-a răspuns nici măcar celor care au strigat-o pe numele evreiesc pe care şi l-a ales când a devenit adeptă a Kabbalei - Ester.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Madonna Ierusalim turneu pelerinaj
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close