Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna şi fiica sa Lourdes lansează linia vestimentară "Material girl" (VIDEO)

Madonna şi fiica sa Lourdes lansează linia vestimentară "Material girl" (VIDEO)

Madonna şi fiica sa Lourdes lansează linia vestimentară "Material girl" (VIDEO)
01 Iul 2010   •   22:41

Madonna şi fiica ei Lourdes, în vârstă de 13 ani, fac ultimele pregătiri pentru lansarea liniei vestimentare "Material Girl", botezată astfel după numele celebrei piese din anii '80. Cântăreaţa spune că stilul noii colecţii de haine poartă amprenta creativităţii fiicei sale, pe care o alintă Lulu.

Madonna spune că linia vestimentară "Material Girl" se adresează persoanelor spontane, puternice, creative, care vor să fie în pas cu moda şi vor să se reinventeze.

Deşi Madonna a avut un cuvânt greu de spus, colecţia poartă amprenta stilului vestimentar preferat de fiica artistei, Lourdes "Lola" Leon, în vârstă de 13 ani. De altfel, Lola este cea care s-a ocupat de designul colecţiei.

"Îmi place mult felul în care se îmbracă Lola şi cred că această colecţie reprezintă în mod clar o extensie a gusturilor ei", a spus Madonna.

Colecţia, care poartă numele "Material Girl", cuprinde, pe lângă haine, şi genţi, încălţăminte accesorii, care amintesc de stilul anilor '80. Numele liniei vestimentare a fost ideea Madonnei.

"Numele Material Girl are legătură cu mine, din cauza cântecului lansat acum 300 de ani, este ca un fel de etichetă cu care m-am trezit, pentru că eu nu mă consider o persoană materialistă dar într-adevăr iubesc hainele, moda şi iubesc lucrurile frumoase", a declarat Madonna.

Preţurile hainelor, accesoriilor sau pantofilor ?Material Girl" marca Lourdes Leon variază între 12 şi 40 de dolari. Linia vestimentară "Material Girl" va fi disponibilă în magazinele Macy's din SUA, începand cu luna august.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Madonna haine
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close