Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna vine în România anul acesta. Artista şi-a prelungit turneul "Sticky and Sweet"

Madonna vine în România anul acesta. Artista şi-a prelungit turneul "Sticky and Sweet"

Madonna vine în România anul acesta. Artista şi-a prelungit turneul "Sticky and Sweet"
Sursa foto: Madona
30 Ian 2009   •   13:28

Madonna îşi va relua în vară turneul "Sticky and Sweet Tour", început în 2008. Primele concerte vor avea loc în Marea Britanie, pe 4 şi 7 iulie, la 02 Arena din Londra, respectiv MEN Arena din Manchester.
Artista, care nu şi-a mai extins până acum niciun turneu, a anunţat 16 noi concerte în Europa, iar în acest maraton sunt incluse şi ţări în care vedeta nu a mai ajuns până acum: România, Bulgaria, Rusia şi Serbia. Paul Oakenfold va cânta în deschiderea tuturor acestor concerte. ?Sunt entuziasmată că voi vizita locuri în care nu am mai fost până acum şi că voi reveni la altele pe care le îndrăgesc?, a scris vedeta pe site-ul oficial.
Deocamdată nu se ştie nici unde, nici când va avea loc concertul din România. Cert este că Madonna a inclus ţara noastră pentru prima dată în turneul său, după ce şi anul trecut s-a zvonit că va concerta la Bucureşti, în prima parte a turneului ei. Aceasta s-a încheiat însă pe 21 decembrie la Sao Paulo, după ce începuse în August la Cardiff. ?Sticky and Sweet? este deja turneul cu cele mai mari încasări realizate de un artist solo, cu un total de 281,6 milioane de dolari în toată lumea.

Cel mai recent album al artistei, Hard Candy, dar şi cântece din trecutul ei glorios, precum Vogue, Hung Up şi Ray of Light, vor încânta publicul din Milan, Barcelona, Munchen, Oslo, Helsinki, Hamburg, Praga şi Varşovia, locaţiile exacte pentru Bulgaria, Ungaria, Rusia, România şi Serbia urmând să fie stabilite ulterior.
Madonna - Hung Up, la Live Earht 2007

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna concert turneu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close