Antena 3 CNN Show Showbiz Mama Monicăi Columbeanu: Am fost ameninţată de Irinel ca să spun că fata mea e o mamă denaturată

Mama Monicăi Columbeanu: Am fost ameninţată de Irinel ca să spun că fata mea e o mamă denaturată

Mama Monicăi Columbeanu: Am fost ameninţată de Irinel ca să spun că fata mea e o mamă denaturată
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Mar 2011   •   12:49

Noi acuzaţii grave în scandalul dintre Monica şi Irinel Columbeanu! După filmuleţele şocante de vineri, soacra afaceristului anunţă că a fost ameninţată de Irinel pentru a face declaraţiile pe care acesta le foloseşte acum pentru a demonstra că Monica este o mamă denaturată. Mama Monicăi a dat un comunicat, vineri seară, în care se dezice de filmuleţele în care apare vorbind-o de rău pe propria fiică, acuzată că îşi bate fetiţa.

La scurt timp după aceste declaraţii, mama Monica Columbeanu a revenit asupra lor şi a precizat într-un comunicat că acestea au fost luate sub o presiune mare, exercitată de Irinel Columbeanu, câteva zile în mod continuu asupra ei.

''Profitând că Monica era plecată în America, mă ameninţa că,  dacă nu spun despre Monica că este dificilă şi agresivă cu mine şi cu Irina, ne va lăsa să murim de foame. Într-o seară, în ianuarie anul ăsta, dl. Columbeanu m-a trezit din somn şi m-a condus în dormitorul lui spunându-mi că dacă nu declar ce mi-a spus în discuţiile anterioare, mă va scoate noaptea afară din casa. M-a pus să declar faptul că Monica este o mamă denaturată care îşi bătea copilul şi care mă trata ca pe o sclavă. A doua seară, calvarul s-a repetat, chemându-mă iar in dormitorul lui şi spunându-mi să declar că Monica este o mamă groaznică'', susţine Veronica Bulai, mama Monicăi Columbeanu.

Ea precizează că Irinel a ameninţat-o că este un om influent şi bogat care o va face să nu se mai poată angaja nici măcar ca femeie de serviciu, aşa că până la urmă a cedat. Mama Monicăi Columbeanu mai spune în comunicat că ginerele ei a făcut presiuni şi asupra Irinei.

"De câteva ori s-a închis singur cu fetiţa în cameră, fără a îmi da voie să îi însoţesc. De fiecare dată după discuţiile cu dl. Columbeanu, Irina era plânsă şi mă întreba dacă îmi aduc aminte cum o bătea mama ei. Când am întrebat-o despre ce vorbeşte, Irina mi-a spus că aşa i-a zis tatăl ei, că mama o bate şi că nu trebuie să o iubească. Personal, am fost de faţă, când dl. Columbeanu i-a spus că dacă nu spune ce i-a zis el, îi ia  toate hainele şi jucăriile", a mai spus Veronica Bulai.

Mama Monicăi Columbeanu  precizează că îi vine greu să vadă că peste tot se vorbeşte despre grija lui Irinel pentru fetiţă, cand, în realitate, el nu are habar despre ce înseamnă o zi din viaţa ei.

 


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close