Antena 3 CNN Show Showbiz Mama şi copiii lui Michael Jackson primesc peste 86.000 dolari pe lună până la împărţirea moştenirii

Mama şi copiii lui Michael Jackson primesc peste 86.000 dolari pe lună până la împărţirea moştenirii

Mama şi copiii lui Michael Jackson primesc peste 86.000 dolari pe lună până la împărţirea moştenirii
18 Sep 2009   •   09:46

Mama şi copiii lui Michael Jackson nu vor duce lipsă de nimic până la împărţirea moştenirii sale. Katherine Jackson şi cei trei copii aflaţi în grija ei primesc, în total, peste 86.000 de dolari pe lună, potrivit deciziei tribunalului. În acest timp, fraţii Jackson se străduiesc să împlinească ultimele creaţii ale megastarului.

Mama şi copiii lui Michael nu aveau altă sursă de venit decât alocaţiile plătite de el. Judecătorul a decis, prin urmare, ca administratorii averii să continue plata alocaţiilor, cărora li s-a aflat, joi, şi valoarea.

Cei trei copii primesc lunar 60.000 de dolari - inclusiv salariile bonelor şi altor angajaţi - iar Katherine Jackson, aproape 27.000. Mama lui Michael poate cheltui lunar 1.500 dolari pentru distracţii şi nu mai puţin de 3.500 pentru îmbrăcăminte.

Ea beneficiază, de asemenea, de un asistent personal, o îngrijitoare şi un şofer cu salarii confortabile. La peste 79 de ani, Katherine are din plin dreptul la pensie, dar fraţii şi surorile lui Michael sunt încă în stare să-şi câştige existenţa cum au făcut-o toată viaţa - pe scenă şi în studio.

Tito Jackson a dezvăluit, astfel, că el şi fraţii săi au finisat înregistrările pregătite de Michael pentru spectacolele pe care n-a mai apucat să le susţină la Londra.

Cântecele vor figura pe un album lansat simultan cu "This is it" - filmul bazat pe înregistrările ultimelor repetiţii ale lui Michael.

Tito Jackson îşi continuă, pe de altă parte, propria carieră muzicală, în care se simte, mereu, susţinut de spiritul lui Michael.

Tito va participa, la Londra, la spectacolele unei prietene apropiate a familiei - Gladys Knight, cea care a cântat şi la înmormântarea lui Michael.

Antena 3


×
Subiecte în articol: michael jackson avere copii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close