Antena 3 CNN Show Showbiz Maria Dragomiroiu, mărturisire dureroasă despre primul ei soț: „Mi-a dat un pumn în cap și mi-a smuls părul din cap”

Maria Dragomiroiu, mărturisire dureroasă despre primul ei soț: „Mi-a dat un pumn în cap și mi-a smuls părul din cap”

Maria Dragomiroiu, mărturisire dureroasă despre primul ei soț: „Mi-a dat un pumn în cap și mi-a smuls părul din cap”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Ian 2017   •   10:03

Este una din cântărețele de muzică populară mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele acestuia Maria Dragomiroiu ascunde o adevărată dramă. Artista a fost bătută crunt de primul ei soț, Ion, alături de care a stat 10 ani.   

"Aveam convingerea ca Ion este la ea acasa (n.r. la soacra) cu Paula. In acest timp liftul urca, a ajuns la etajul cinci si ea a inceput sa tipe, sa ma certe, ca sa auda cei doi din casa si sa nu deschida usa! Dupa aceea, a iesit Ion, baut, si a spus ca vrea sa vorbim. A aparut de nu stiu unde si soacra-mea, Ion m-a apucat de-o mana, m-a aruncat in liftul care era tinut deschis de soacra-mea, a urcat si ea si au apasat la parter. Dupa ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn in cap de s-a oprit liftul intre etaje, din cauza socului! Soacra mea i-a spus sa ma duca acasa si sa ma bata, nu acolo, la ea. Simteam ca-mi iese inima din piept de frica, iar cand am ajuns jos, pe alee, am incercat sa scot mana de pe maneca hainei, ca sa scap. Atunci Ion m-a prins de par si m-a dus asa pana in mijlocul intersectiei de la Dristor. Era ora 21. Lumea a vazut cum un barbat tragea de par o femeie care plangea si a sarit sa ma scape, tragand de el intr-o parte si de mine in alta! Nu a dat drumul la par pana nu a smuls smocul pe care il avea in mana! Am ramas asa, fara o suvita de par in mijlocul capului! ", a povestit interpreta, potrivit WOWbiz.

×
Subiecte în articol: Maria Dragomiroiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close