Antena 3 CNN Show Showbiz Maria Lătărețu și tragedia vieții ei. Cinci copii morți, iar fetița care îi purta numele, sfâșiată de câini

Maria Lătărețu și tragedia vieții ei. Cinci copii morți, iar fetița care îi purta numele, sfâșiată de câini

Maria Lătărețu și tragedia vieții ei. Cinci copii morți, iar fetița care îi purta numele, sfâșiată de câini
Sursa foto: Foto: captura YouTube
de M.Z.    |    03 Sep 2017   •   09:23

„Privighetoarea Gorjului”, așa cum i se spunea Mariei Lătărețu, a avut o viață de roman. Presărată cu bucuria transmisă de public, dar mai ales cu durerea pierderii celor cinci copiii ai săi. În ziua în care i-a murit fiica sfâșiată de câine, artista a cântat. 

Din cei șase, doar unul i-a rămas în viață. „Primul, un băiat Gicuțu, l-a pierdut la 2 ani jumate, în urma unei bronhopneumonii. (...) În 1931 s-a născut al doilea băiat, Ion, cel care a trăit până în 2001 și a fost soțul meu”, spune nora artistei, Ioana Lătărețu, potrivit click.ro.

”După el, a născut o fetiță, pe Măriuca și care a trăit până la vârsat de șase anișori, trebuia să meargă la școală. Ea a fost marea durere a a familie. În 1935 a dat naștere la două fetițe gemene, Polina și Maria, și care au murit și ele la fel ca primul băiețel, de bronhopneumonie. În 1937 a născut ultimul băiat căruia trebuia să-i pună numele Tudor. L-a născut la o nuntă unde era invitată. Băiețelul a murit la câteva zile, nici nu a apucat să-l boteze”, a povestit Ioana Lătărețu.

×
Subiecte în articol: copii copii morti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close