Antena 3 CNN Show Showbiz Maria Marinescu şi-a botezat fiul. Bebeluşul a plâns tot timpul

Maria Marinescu şi-a botezat fiul. Bebeluşul a plâns tot timpul

Maria Marinescu şi-a botezat fiul. Bebeluşul a plâns tot timpul
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Mar 2011   •   11:06

Emoţie şi bucurie pentru proaspăta mămică Maria Marinescu. Designerul şi-a creştinat, sâmbătă, fiul în vârstă de două luni. Într-o ceremonie restrânsă, micuţul Levin Joseph a primit botezul la o biserică catolică din Bucureşti.

Atmosfera solemnă şi invitaţii de seamă nu l-au impresionat pe bebeluşul Mariei Marinescu. A plâns cât a putut de tare, pe tot timpul ceremoniei.

Pentru că tatăl lui este catolic, iar mama i-a adoptat religia la căsătorie, Levin a fost creştinat şi el după ritul catolic. Slujba a început în franceză, limba natală a tatălui.

Maria Marinescu şi soţul ei au ales fiecare câte un naş pentru fiul lor. Cea mai bună prietenă a Mariei, Sandra Macovescu şi Joshua Castellano, prietenul lui Frank Colin.

Levin s-a liniştit numai după ce tată lui, fost soldat în trupe de elită l-a plimbat minute în şir în jurul bisericii.

Ceremonia i-a impresionat pe invitaţi.

Odată încheiată ceremonia de botez, mândrii părinţi şi alaiul de invitaţi au plecat spre locul unde Maria Marinescu a pregătit din timp o petrecere intimă.

 


Creatoarea de modă  Marinescu s-a căsătorit în 2009 cu omul de afaceri fracez Frank Colin. A născut primul lor copil la sfârşitul anului trecut, într-o clinică privată din Viena.

Maria Marinescu a  mai fost căsătorită în 2007 cu Ion Ion Ţiriac. După un mariaj fulger care a durat numai şase luni, cei doi s-au despărţit. 



×
Subiecte în articol: botez copil biserica designer
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close