Antena 3 CNN Show Showbiz Marina Voica, fără pensie după 50 de ani de muncă: "În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea"

Marina Voica, fără pensie după 50 de ani de muncă: "În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea"

Cu o carieră artistică impresionantă, de peste 50 de ani, Marina Voica a mărturisit, recent, că ea nu primește pensie de la stat.

Marina Voica, fără pensie după 50 de ani de muncă: "În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2022   •   08:00

În vârstă de 85 de ani, artista nu se plânge de acest lucru, dar spune că în viață trebuie să te lupți cu nedreptatea, potrivit click.ro.

Îndrăgita solistă de muzică ușoară/pop a spus la o emisiune TV că are o pensie deplorabilă deplorabilă, în urma soțului ei. 

Marina Voica: ”Nu am regrete, cea mai mare împlinire a vieții este că trăiesc”

Marina Voica mai are și o pensie de merit, pentru că a fost liber profesionist, dar munca ei nu este recunoscută de statul român.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate astea nu se plânge și spune că în viață trebuie să lupți cu nedreptatea.

”Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului). 

Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. 

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. 

Marina Voica: ”Fiecare om are o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea”

Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața. 

În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea. Nu-i așa? Este cel mai mare dușman al omului. Fiecare om are câte o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea, cred că este cel mai pozitiv lucru pentru care sunt iubită, pentru energie... Nu optimism, că eu nu sunt optimistă”, a spus Marina Voica.
 

×
Subiecte în articol: Marina Voica pensie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close