Marion Cotillard, însărcinată a doua oară. Este Brad Pitt tatăl?

22 Sep 2016   •   08:59
Marion Cotillard, însărcinată a doua oară. Este Brad Pitt tatăl?

După ce vestea că Brad Pitt (52 de ani) și Angelina Jolie (41 de ani) s-au despărțit a făcut înconjurul lumii, acum apare o serie de zvonuri care ar pune-o pe actrița Marion Cotillard (40 de ani) în ipostaza amantei lui Brad. Mai mult, se pare că Marion este însărcinată pentru a doua oară, scrie Click.

Gurile rele spun că Marion şi Brad ar fi avut o relație în timp ce filmau pelicula "Allied", despre al Doilea Război Mondial.

Chiar și așa, nu există deocamdată nicio dovadă clară că Marion ar fi rămas însărcinată cu Brad, iar actrița neagă în mod vertiginos că ar fi avut o aventură cu acesta.

Apropiații actriței pariziene sar în apărarea ei și avertizează asupra faptului că aceste zvonuri nu fac decât să îi tulbere actuala relație pe care ea o are cu Guillaume Canet. Cei doi sunt împreună din 2007 și au un băiețel de cinci ani. „Marion și Guillaume sunt foarte fericiți împreună, iar ea nici nu vrea să mai audă asemenea acuzații. Tot Parisul știe că Marion va avea încă un copil și arată absolut minunat în acest moment. Tot ceea ce vrea ea este să petreacă puțin timp de calitate alături de Guillome și de fiul lor.”

Cotidianul The New Yok Post a anunțat pentru prima oară că Angelina a intentat divorț de Brad Pitt după ce a aflat în urma unei investigații private că între soțul ei și actrița Marion ar exista o legătură care s-a format în timpul filmărilor din Regatul Unit.

Parteneri
x close