Antena 3 Show Showbiz Mărturie cutremurătoare a actriței Meryl Streep: Am fost bătută atât de rău, încât a trebuit să mă prefac moartă

Mărturie cutremurătoare a actriței Meryl Streep: Am fost bătută atât de rău, încât a trebuit să mă prefac moartă

de S.T.    |    19 Noi 2017   •   16:25
 Mărturie cutremurătoare a actriței Meryl Streep: Am fost bătută atât de rău, încât a trebuit să mă prefac moartă
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com

Actrița americană Meryl Streep a mărturisit, într-un discurs despre violența asupra femeilor, susținut la un eveniment din New York, că în tinerețe a fost bătută atât de rău, încât a trebuit să se prefacă moartă, pentru ca agresorul să se oprească.

„Știu câte ceva despre adevărata teroare. În cele două dăți când am fost amenințată și am fost nevoită să îndur violența fizică, am învățat niște lucruri pe care nu le-aș fi învățat altfel; am fost norocoasă că m-au ajutat instinctele”, a spus Meryl Streep, într-un discurs susținut la gala de decernare a Premiilor pentru Libertatea Internațională a Presei.

„Într-unul din cazuri, m-am prefăcut moartă și am așteptat ca loviturie să se oprească. A doua oară, am văzut cum altcineva era abuzată și am luat-o razna. M-am dus după agresor. Întrebați-o pe Cher, era și ea acolo. A fost un miracol că individul a fugit. Aceste evenimente m-am schimat complet, pentru că femeile descoperă ceva atunci când ajung în situații periculoase. Atunci când ajungem în astfel de situații, avem în spate dezavantajele a sute de ani și, din cauza vulnerabilităților noastre, anticipăm pericolul, ne așteptăm la el, suntem în alertă. Se spune că avem un auz mai fin, un miros mai bun, obervăm detaliile, ce poartă oamenii, trăsăturile lor. Acest lucru este foarte util în jurnalismul de investigație, dar și în actorie”, a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: actriţă bătaie

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close