Antena 3 CNN Show Showbiz Mărturisire neașteptată: Cristi Borcea ar mai putea avea un copil. Cine este femeia care susține asta

Mărturisire neașteptată: Cristi Borcea ar mai putea avea un copil. Cine este femeia care susține asta

Mărturisire neașteptată: Cristi Borcea ar mai putea avea un copil. Cine este femeia care susține asta
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    05 Apr 2017   •   10:01

Mărturisire neașteptată a Geaninei Terceanu, magistrata condamnată în Dosarul Transferurilor: femeia spune, mai în glumă, mai în serios, că ar avea un copil cu Cristian Borcea.

Borcea a cerut din spatele gratiilor să stea faţă în faţă şi să-i pună nişte întrebări judecătoarei Geanina Terceanu. Meciul anului ar putea avea loc pe 16 mai, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Fostul magistrat este acuzat că a luat mită de la el şi de frații Becali, ca să dea o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor. Femeia spune însă că îl iubeşte pe afacerist. Ba chiar că ar avea un copil cu el. Deși femeia părea că glumește, toți au luat-o în serios.

Idila dintre cei doi, scria presa de scandal, s-ar fi consumat în timpul procesului de la Tribunalul Bucureşti al dosarului Transferurilor, caz pe care Gianina Terceanu îl judeca. Pentru că i-a achitat pe toţi inculpaţii din caz, inclusiv pe Cristi Borcea, procurorii au acuzat-o că a luat mită pentru asta de la fostul acţionar de la Dinamo şi de la fraţii Victor şi Giovani Becali.

În primă instanţă, pentru luare de mită, Geanina Terceanu a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani şi 6 luni de închisoare, sentinţă pe care a atacat-o la instanţa supremă.

În afară de Milan Cristian, fiul pe care îl are cu Valentina Pelinel, Cristian Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican (un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 10 luni). Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). Omul de afaceri mai are o fată, Carolyn (9 ani), cu o fostă amantă, avocata Simona Voiculescu.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea copii Geanina Terceanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close