Antena 3 CNN Show Showbiz Mărturisire-șoc făcută de un celebru cântăreț din România: „Eram în depresie, m-am apucat de băutură!”

Mărturisire-șoc făcută de un celebru cântăreț din România: „Eram în depresie, m-am apucat de băutură!”

Mărturisire-șoc făcută de un celebru cântăreț din România: „Eram în depresie, m-am apucat de băutură!”
de S.T.    |    22 Noi 2017   •   19:09

Nicu Paleru este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică de petrecere din România. Însă, pe plan personal, artistul a suferit enorm.

„S-a întâmplat să mă apuc şi de băutură, eram în depresie. Am zis că nu îmi iau zilele de unul singur, mai bine să beau cât pot şi cât mă mai ţine Dumnezeu.

În acel moment, am cunooscut-o pe soţia mea într-un turneu în America, primul de acest fel în State. Ea nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram.

Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată”, a spus Nicu Paleru la un post de televiziune. 

×
Subiecte în articol: alcool bautura
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close