Antena 3 CNN Show Showbiz Motivul pentru care Damian Drăghici a ales să țină post negru timp de șapte zile

Motivul pentru care Damian Drăghici a ales să țină post negru timp de șapte zile

Damian Drăghici a ales să experimenteze o schimbare radicală a regimului său alimentar, timp de o săptămână. Artistul, în vârstă de 53 de ani, a ținut un post negru, consumând doar apă.

Motivul pentru care Damian Drăghici a ales să țină post negru timp de șapte zile
Sursa foto: Captură video Facebook/Damian Drăghici
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2023   •   21:36

Prin această metodă, artistul susține că a reușit să piardă 5,5 kilograme și să capete mai multă energie.

După perioada de post negru, Damian Drăghici a revenit, treptat, la un regim alimentar echilibrat. Prima zi după post a inclus sucuri naturale de grapefruit și portocale, urmate de o masă formată din spanac și mămăligă.

Artistul a împărtășit fiecare etapă a acestei transformări pe Instagram, ținându-și urmăritorii la curent cu fiecare alegere alimentară, precum și reacțiile a organismului său.

”În ziua opt spargem postul, este o zi în care am băut jumătate de suc de grapefruit și jumătate de suc de portocale. Mă simt bine, am energie”, a declarat Drăghici, subliniind importanța acestui proces pentru refacerea enzimelor stomacului și a sistemului digestiv.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Damian Draghici (@damiandraghici)

În zilele următoare, meniul său a inclus pilaf cu legume, compot de mere cu stafide, mâncărică de spanac cu mămăligă și orez fiert cu legume, pregătit de iubita sa, Cristina.

”Mâine am așa: compot de mere cu stafide și după amiază mâncărică de spanac cu mămăligă. Să nu puneți multe lucruri în ea, nici sare foarte multă, doar foarte puțin usturoi. Și miercuri, ziua trei după post, dimineața o să îmi facă Cristina (n.r. iubita lui) un orez fiert cu legume, și după amiază am voie o salată sau o supă cremă de legume. Și cam asta e finalul postului”, a explicat el, pe pagina sa de socializare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu determinare, artistul continuă perioada de post înainte de Crăciun, optând pentru alimente precum salate, humus și supe creme. Drăghici a explicat că postul Crăciunului va consta într-o dietă vegană, cu salate simple, humus, măsline și salată verde.

„Mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Sistemul digestiv a început să meargă, mi-e foame, sunt foarte bine, sunt în forță”, a concluzionat artistul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Damian Draghici (@damiandraghici)

El a subliniat că se simte mai energic și mai bine ca niciodată, în ciuda abstinenței totale de la carne, ouă și lapte.

×
Subiecte în articol: Damian Draghici post negru
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close