Antena 3 CNN Show Showbiz Mel Gibson înjură un prezentator TV în direct (VIDEO)

Mel Gibson înjură un prezentator TV în direct (VIDEO)

Mel Gibson înjură un prezentator TV în direct (VIDEO)
Sursa foto: mel gibson
03 Feb 2010   •   21:43

Mel Gibson a înjurat un prezentator de televiziune, în direct. Actorul american şi-a pierdut controlul din cauza unor întrebări incomode. Pe de altă parte, starul a avut o cu totul altă reacţie atunci când, la un post de radio, a fost rugat să schimbe scutecele unui bebeluş, evident, tot în direct.


Actorul l-a făcut tâmpit pe prezentator, atunci când credea că nu mai este în direct. Mel Gibson pur şi simplu nu s-a mai putut abţine. Reacţia lui a venit după mai multe întrebări incomode, la care a răspuns, totuşi decent.

În ciuda acestor ieşiri, Mel se chinuie din răsputeri să-şi construiască o imagine de familist. Mai ales că, noua lui iubită l-a făcut, de curând, tată pentru a opta oară.

Realizatorii unei emisiuni radiofonice l-au întrebat dacă schimbă scutecele copilului. Şi nu s-au mulţumit doar cu vorbele, ci au vrut o demonstraţie pe viu. I-au pus actorului în braţe un copil şi i-au cerut să-l schimbe. Mel Gibson s-a conformat, dar fără prea multă tragere de inimă.

Acum, Mel Gibson s-a învăţat minte. Atunci când este invitat de jurnalişti să discute despre noul lui film, se poate aştepta la orice. E drept, intervenţia în emisiunea radiofonică a avut un final mai puţin dezastruos. Actorul nu şi-a luat la revedere cu o înjurătură.

me

Observator

×
Subiecte în articol: Mel Gibson prezentator
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close