Antena 3 Show Showbiz Membrii şi fanii "Boyzone", devastaţi de moartea lui Stephen Gately (VIDEO)

Membrii şi fanii "Boyzone", devastaţi de moartea lui Stephen Gately (VIDEO)

12 Oct 2009   •   10:35
Membrii şi fanii "Boyzone", devastaţi de moartea lui Stephen Gately (VIDEO)
Sursa foto: Stephen Gately

Fanii din întreaga lume au fost şocaţi şi îndureraţi la vestea că Stephen Gately, unul dintre cei cinci membri ai formaţiei "Boyzone", a încetat din viaţă la doar 33 de ani. Ceilalţi patru membri ai trupei au ajuns în insula Mallorca, acolo unde colegul lor a murit duminică.

Băieţii de la "Boyzone" au ajuns la Mallorca, dar nu au făcut niciun comentariu în legătură cu tragica dispariţie a lui Stephen. Pe site-ul oficial al trupei, însă, ei se declară complet devastaţi "de pierderea prietenului şi fratelui Stephen".

Trupul lui Stephen se află la spitalul "Anatomica Forense", dar nicio informaţie legată de cauza morţii artistului nu a fost făcută publică deocamdată.

Tot ce se ştie este că Stephen era în vacanţă cu partenerul lui, Andrew, că a petrecut noaptea în oraş, a băut câteva pahare, a mers la culcare şi a murit în somn.

Moartea prematură a lui Stephen Gately i-a îndurerat pe fanii Boyzone.

Formaţia Boyzone s-a bucurat de-a lungul timpului de un mare succes. Şase dintre single-urile lor au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor mondiale.

În anul 2000, formaţia s-a destrămat, atunci când Ronan Keating a părăsit trupa şi a început cariera solo. Anul trecut însă, trupa Boyzone s-a reunit. Băieţii intenţionau ca la anul să scoată pe piaţa un nou album.Antena 3Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close