Antena 3 CNN Show Showbiz Mesaj impresionant scris de Oana Roman pentru mama sa: „Când era bolnavă de cancer, a făcut în așa fel încât să nu simțim durerea ei. Mama merită totul”

Mesaj impresionant scris de Oana Roman pentru mama sa: „Când era bolnavă de cancer, a făcut în așa fel încât să nu simțim durerea ei. Mama merită totul”

Mesaj impresionant scris de Oana Roman pentru mama sa: „Când era bolnavă de cancer, a făcut în așa fel încât să nu simțim durerea ei. Mama merită totul”
Sursa foto: Foto: captura a1
24 Mai 2017   •   14:54

Oana Roman a postat un mesaj emoționant despre mama sa, după ce în ultima vreme au apărut informații că Mioara Roman se descurcă tot mai greu în ultima vreme.

“Cea  mai mare dorință a mea , în afara de sănătatea și bunăstarea familiei mele, este să pot să o ajut pe mama să trăiască o bătrânețe fără griji, fără să aibă mereu sabia deasupra capului, și frică de a ajunge pe străzi! Nu aștept ajutor de la nimeni, căci toti cei care o dată au avut nevoie de noi pentru a profita, acum au alte priorități! Dar gândurile mele sunt puternice și știu că voi reuși și că mama va trăi linistită! Mama merită asta, pentru că a muncit toată viața pentru noi. Pentru fetele ei si pentru tata. Chiar și când era bolnava de cancer, s -a dus singura si s -a operat, pe noi ne-a trimis la mare cu tata, și a facut în asa fel încât să nu simtim durerea ei. Si dacă nimănui nu-i pasa acum, mie îmi pasă, și pentru ca ea merita tot, eu voi face tot ce pot pentru ea! Pentru că e mama mea!”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe contul de socializare.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close