Antena 3 CNN Show Showbiz Meteorologii anunţă că ar putea ploua torenţial la nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton

Meteorologii anunţă că ar putea ploua torenţial la nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton

Meteorologii anunţă că ar putea ploua torenţial la nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton
25 Apr 2011   •   18:43

Meteorologii britanici au veşti proaste pentru turiştii care vineri vor fi la Londra, pentru a fi martori la nunta regală. Ar trebui să-şi ia cu ei pelerină impermeabilă sau cel puţin umbrelă, pentru că ar putea ploua torenţial. Lucru care nu-i sperie însă pe fanii Casei Regale. Încă de pe acum, ei studiază traseul nunţii, pentru a-şi găsi un loc cât mai bun pentru a vedea ceremonia.

Steagurile britanice de pe aceastã stradă londoneză sunt dovada că pe aici va trece alaiul nunţii regale. Deocamdată, englezii îşi văd de viaţa de zi cu zi. Pe 29 aprilie însă, vor invada trotuarul cu miile, pentru a-i vedea pe tinerii căsătoriţi. Kate Middleton va pleca de la hotelul Goring, unde va petrece noaptea dinaintea nunţii. Cu o maşină Rolls Royce, va merge la Westminster Abbey, pentru ceremonia care-i va schimba viaţa.

Chiar şi acum, oamenii vin să arunce o privire rapidă la locul unde va avea loc nunta, aici, la Westminster Abbey. Este evident, sunt mai mulţi ca de obicei, iar toată lumea vorbeşte despre nuntă. Probabil că nu vor putea să privească de aproape în acea zi, aşa că au preferat să vină mai devreme.

După slujba din Capelă, cuplul proaspăt căsătorit va apărea în faţa mulţimii. Va porni pe traseu în trăsura reginei.

Este un moment istoric. Alaiul va trece pe lângă toate clădirile istorice ale Londrei. După abaţie, urmează locul unde are loc Ceremonia Culorilor, iar apoi va merge pe Mall, stradă care este decorată cu steaguri.

Destinaţia finală a celor doi miri este Buckingham. Pentru cei ce nu au invitaţie, Piaţa din faţa Palatului este cel mai bun loc pentru a-i vedea pe William şi Kate, apărând la balcon.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close