x close

Michael Jackson a murit din cauza medicamentului prescris de medicul său

28 Iul 2009   •   12:43
Michael Jackson a murit din cauza medicamentului prescris de medicul său
Michael Jackson

Moartea lui Michael Jackson a fost provocată de medicamentul puternic administrat chiar de medicul lui, Conrad Murray, au anunţat autorităţile din Los Angeles citate de CNN. Încă de la începutul anchetei, medicul s-a aflat în vizorul poliţiştilor.

Imediat după deces, pe 25 iunie, poliţia a găsit la domiciliul cântăreţului mai multe recipiente cu Propofol, un medicament foarte puternic folosit în spitale.

Medicamentul mai este cunoscut şi sub numele de Diprivan, fiind un anestezic folosit în chirurgie care induce starea de comă. Specialiştii spun că medicamentul nu este recomandat pentru insomnii pentru că forţează sistemul nervos să intre în repaus. Mai mult, ritmul cardiac şi respirator sunt încetinite.

Medicul personal al lui Michael Jackson a fost desemnat, oficial, ca suspect în ancheta asupra morţii megastarului. Bănuielile sunt confirmate şi de un vechi prieten al lui Michael, care a rupt tăcerea asupra abuzului său de medicamente.

Poliţiştii caută acum "dovezi care să arate că doctorul Conrad Murray a comis delictul de omucidere" .

Raportul final al autopsiei lui Michael Jackson, care va fi făcut public săptămâna aceasta, va dovedi cum a murit megastarul.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

michael jackson medic medicament
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati