Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson şi-a notat ultimele gânduri pe bileţele şi le-a lipit pe oglinda din baie (VIDEO)

Michael Jackson şi-a notat ultimele gânduri pe bileţele şi le-a lipit pe oglinda din baie (VIDEO)

Michael Jackson şi-a notat ultimele gânduri pe bileţele şi le-a lipit pe oglinda din baie (VIDEO)
14 Sep 2009   •   09:24

Michael Jackson a lăsat câteva gânduri înainte să moară. E vorba de bileţele, scrise cu câteva ore înainte de moarte şi găsite lipite pe oglinda din baie.

Potrivit specialiştilor, mesajele sunt asemănătoare celor promovate la întâlnirile dependenţilor anonimi. Michael notase că se simte recunoscător că este un magnet pentru miracole şi îşi reamintea de viitorul frumos care îi era promis.

Specialiştii spun că bileţelele demonstrează că starul încerca să scape de o dependenţă, pentru că expresia "sunt un magnet de miracole" este des folosită în programele pentru alcoolici şi dependenţii de droguri, pentru a-i încuraja să nu-şi piardă respectul de sine.

Potrivit presei ameiricane, prietenii lui Michael cred că artistul se folosea de aceste mesaje pentru a se îndemna să meargă la repetiţii în ultima săptămână de viaţă.

De asemenea, Michael încuraja "dragostea, nu violenţa".

Într-un alt bileţel, cântăreţul a scris că trebuie să introducă în concerte unul din marile sale hituri, fără să menţioneze pe care din ele.

Specialiştii spun că, dincolo de faptul că mesajele vor să demonstreze optimism, ele indică şi că starea psihică a megastarului nu era stabilă.



Antena 3


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close