Antena 3 CNN Show Showbiz Mick Jagger, Ozzy Osbourne, U2 şi Metallica au concertat la Gala Rock And Roll Hall Of Fame (VIDEO)

Mick Jagger, Ozzy Osbourne, U2 şi Metallica au concertat la Gala Rock And Roll Hall Of Fame (VIDEO)

Mick Jagger, Ozzy Osbourne, U2 şi Metallica au concertat la Gala Rock And Roll Hall Of Fame (VIDEO)
31 Oct 2009   •   20:53


Care este persoana care merită să intre în legendă? Aceasta este întrebarea la care au vrut să răspundă la New York unii dintre cei mai mari artişti ai rock and roll-ului contemporan. Mick Jagger, U2 sau Ozzy Osbourne, au încântat publicul american cu o reprezentaţie de zile mari.

În fiecare an, la New York, Fundaţia Rock And Roll Hall Of Fame, înfiinţată în urmă cu 25 de ani, îşi arată recunoştinţa pentru cele mai influente persoane din industria muzicală. Printr-un spectacol de două zile, cei mai reprezentativi artişti contemporani demonstrează lumii întregi în ce fel au schimbat istoria muzicii.

Evenimentul a avut şi un scop caritabil. Cântăreaţa Annie Lennox a ţinut să amintească lumii întregi de pericolul pe care îl prezintă virusul HIV.

O parte a banilor strânşi în urma concertului vor fi folosiţi pentru susţinerea activităţii muzeului Rock And Roll Hall Of Fame din statul american Ohio.

Concertul din acest an s-a încheiat cu o reprezentaţie extraordinară a cântăreţului Ozzy Osbourne acompaniat de cei de la Metallica.



Antena 3


×
Subiecte în articol: New York concert
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close