Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu: "Am fugit de un soţ care începuse să trăiască şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare"

Mihaela Rădulescu: "Am fugit de un soţ care începuse să trăiască şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare"

Mihaela Rădulescu: "Am fugit de un soţ care începuse să trăiască şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare"
Sursa foto: Mihaela Radulescu
12 Mar 2009   •   12:29

Ca urmare a apariţiei în presa tabloid a unor fotografii şi informaţii legate de faptul că Mihaela Rădulescu a ales să se mute, alături de fiul său, într-o cameră a unui hotel din Bucureşti, au urmat o serie de evenimente şi dezvăluiri care pun într-o nouă lumină relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi fostul ei soţ, milardarul Elan Schwartzenberg. Astfel, Mihaela Rădulescu a trimis un drept la replică publicaţiei Cancan, cei de aici preferând să publice această replică alături de declaraţiile avocatei lui Elan Schwartzenberg, care nega acuzaţiile fostei soţii.

Pusă în situaţia de a se apăra de mai multe acuzaţii lansate în acest mod, Mihaela Rădulescu a decis să publice în Jurnalul Naţional o scrisoare de justificare, al cărui text se vrea a fi prezentare fără farduri a unei căsnicii alături de unul din miliardarii României de azi. Prin stilul şi tonul folosit, textul Mihaelei Rădulescu reprezintă o premieră, ea solicitând practic sprijinul opiniei publice şi autorităţilor pentru a-şi putea proteja propriul copil. Iată câteva fragmente din textul publicat de Mihaela Rădulescu în Jurnalul Naţional:

"Oricat mi-am dorit sa-mi rezolv gravele probleme din familie pe cale amiabila, considerand ca atat eu , cat si fostul meu sot avem decenta si inteligenta necesare, constat ca , atunci cand esti persoana publica, mai ales din categoria din care fac eu parte - aceea "frivola", a vedetelor tv, cum ar spune multi - aceasta procedura e imposibila." (...)

"Ma aflu in umilitoarea situatie de a ma folosi de calitatea de persoana publica pentru a-mi apara copilul de mizeriile unei lumi inraite si gata oricand sa atace o femeie cu un copil in brate , fara sa mai judece, fara sa stie exact de ce, ci doar pentru ca asa au vazut ca fac si altii." (...)

"Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot, asa incat, lasand deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate sa se autosesizeze, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Copilului. Tot ce apare pe primele pagini ale ziarelor de scandal, numai din ticalosia unui om care ar avea enorm de multi bani de pierdut, imi afecteaza emotional copilul. Milionarul plateste cu bani multi pe oricine, are scoala asta pentru ca a castigat in Romania cateva procese in care era inculpat ,numai prin abilitati deosebite in a incalca legile Romaniei. Fostul meu sot si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales pe aceea de barbat - imaginati-va un om beat , care suna noapte la politie si spune "Sint Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara". Ce fel de barbat face asta, domnilor ? Cate femei de milionar au trait acest cosmar, doamnelor ? Cate dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal in inima - "O sa-tI iau copilul numai asa, de-al naibii, ca sa-ti bati mintile in cap ?!"....Sau - "o sa-ti pun droguri in poseta, ca sa te aresteze politia !?". Sau "daca vreau te desfiintez oricand, demonstrez ca esti ce vreau eu."

".... Ma adresez Ministerului de interne pentru a pastra inregistrarea acelui apel telefonic pe care fostul meu sot incearca sa-l sustraga, tocmai pentru ca e dovada de netagaduit ca era in stare de ebrietate in acea seara si ma dadea afara din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu. Mai mult, echipajul de politie a venit pana la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani si as dori sa-I chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta sotului meu. De atunci pana astazi sotul i-a cautat si a incercat sa le ofere spaga pentru a le cumpara tacerea si opinia."

"As vrea sa vorbesc la modul general despre milionarii care au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly, dar nu prea am cum sa nu ma impiedic din cand in cand si de fostul sot. Il veti regasi , bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate, In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept puschculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan. Nu spun lucrurile astea pentru ca vreau ceva de la el, desi am toate drepturile legale de a obtine jumatate din tot ce detine.numai ca, nicio surpriza, milionarul azi e sarac, exact ca politicienii. Nu mai detine aproape nimic, nu pentru ca ar fi dat faliment, ci pentru ca a avut perversitatea de a trece mai tot pe numele angajatilor, fratelui, prietenilor buni... Familia, pentru care vrea sa lupte in instanta si impotriva careia foloseste cele mai ticaloase arme si minciuni, nu are nimic. Pe numele meu nu a exista nimic, niciodata. Si am trait impreuna 10 ani. Care dintre noi credeti ca este cinstit in acest caz ? Care dintre noi chiar a crezut in familia asta si nu si-a pus nicio clipa problema despartirii ? Eu. In toate privintele. Milionarul are in jurul lui numai prieteni cu vieti personale dezastruoase, cu amante si sotii chinuite, cu ticalosii comportamentale de neimaginat cand ii vezi in costumele lor fine."

"Desigur, toate fostele neveste ale acestor "prieteni" au fost, ca si mine, abuzate psihic, umilite, amenintate, unele chiar batute. Toate tac. De frica lor. Toate traiesc infinit mai prost decat ei, care se plimba cu yachturile la Monaco. Dar ele nu sunt persoane publice. Nu au sansa mea, de a salva macar dreptul fudamental al copilului la o viata linistita, in aceasta tara." (...)

"Ma astept ca dintr-o clipa in alta sa fiu legata de maini si de picioare si sa mi se insceneze orice. Ma astept la orice minciuna publica si la orice noua umilinta. Ma astept sa-I faca rau chiar si copilului nostru, tocmai pentru a-si demonstra nemernicia si pentru a obtine custodia copilului."

"Am sentimentul ca traiesc viata altei femei in acest moment. Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare. E un om care si-a construit relatii peste tot si-I vor tine multi partea, tocmai pentru ca a avut grija sa "investeasca" in toti."

Textul integral în Jurnalul Naţional


×
Subiecte în articol: mihaela radulescu elan schwartzenberg
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close