Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, către Dani Oţil: Iubirea vieţii mele este Mircea! (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, către Dani Oţil: Iubirea vieţii mele este Mircea! (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, către Dani Oţil: Iubirea vieţii mele este Mircea! (VIDEO)
Sursa foto: Mihaela Radulescu
13 Noi 2009   •   12:01

Mihaela Rădulescu şi-a prezentat cea de-a doua carte în emisiunea Neaţa cu Răzvan şi Dani. Ea a menţionat că trei sferturi din carte înseamnă ficţiune. Chiar şi aşa, vedeta nu a contestat faptul că noua carte se bazează şi pe fapte reale din viaţa sa.

Pentru câteva minute, Dani a reuşit să-şi ţină în frâu emoţiile şi a intervievat-o pe iubita lui. Majoritatea întrebărilor au fost inspirate din noua carte a acesteia.

?Cine este Mircea?? a venit promt prima întrebare. ?Mircea este un personaj din cartea mea şi este iubirea vieţii mele?, a răspuns vedeta, care a ţinut să menţioneze, totuşi, că partea cu ?iubirea vieţii mele? este o replică a personajului principal al cărţii. Completarea Mihaelei a venit după a lungă pauză din partea lui Dani Oţil care a fost vizibil afectat de răspunsul pe care l-a primit.

Apoi a venit rândul unei întrebări mai indiscrete: Care este cea mai mare fantezie sexuală a Mihaelei? Răspunsul nu pare să fi fost pe placul iubitului vedetei: cea mai mare fantezie sexuală este ca bărbatului de lângă mine să nu-i mai trebuiască nici o altă femeie.

MIHAELA RADULESCU, INTERVIEVATĂ DE IUBITUL EI, DANI OŢIL:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu carte lansare interviu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close