Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu i-a citit lui Dani un pasaj emoţionant din cartea ei. Povestea lor de dragoste, o nouă piesă Taxi

Mihaela Rădulescu i-a citit lui Dani un pasaj emoţionant din cartea ei. Povestea lor de dragoste, o nouă piesă Taxi

Mihaela Rădulescu i-a citit lui Dani un pasaj emoţionant din cartea ei. Povestea lor de dragoste, o nouă piesă Taxi
Sursa foto: Foto: Videonews
27 Mai 2011   •   15:22

Mihaela Rădulescu a citit, vineri dimineaţa, un pasaj emoţionant din noua sa carte "Întreabă-mă orice", atunci când a fost invitată la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", de la Antena 1.

Mica prezentare a cărţii le-a fost dedicată atât telespectatorilor, cât şi lui Dani Oţil.

"S-au cunoscut într-un caiet, ea era pe pagina din stânga, iar el pe pagina din dreapta" - aşa şi-a început Mihaela Rădulescu povestea despre iubire dintre personajele principale, cerc (ea) şi cub (el).

 


În plus, aceasta este o poveste de iubire pe care Dan Teodorescu şi trupa sa, Taxi, a transformat-o într-o piesă. Textul melodiei se regăseşte în cartea ziaristei.

"Vreau să-ţi mulţumesc, pentru că, din când în când, îmi pui mintea şi inima la treabă", i-a spus Dan Teodorescu jurnalistei.

Trupa Taxi, invitată şi ea la vine la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a cântat piesa inspirată din povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil.
 


Totodată, cea de-a treia carte a Mihaelei Rădulescu, "Întreabă-mă orice", a inspirat mai multe nume din presă.

Dani Oţil şi Andreea Esca sunt doar câţiva "artişti de ocazie" ale căror desene sunt prezente în cartea Mihaelei Rădulescu.
 




×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close