Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, interviu pentru Observator: "Nu vreau să locuiesc o veşnicie la hotel!" (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, interviu pentru Observator: "Nu vreau să locuiesc o veşnicie la hotel!" (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, interviu pentru Observator: "Nu vreau să locuiesc o veşnicie la hotel!" (VIDEO)
Sursa foto: Mihaela Radulescu
15 Mar 2009   •   20:54

Ce nu te doboară, te face mai puternic. Zicala poate fi uşor confirmată de către Mihaela Rădulescu. După ce a trecut de un divorţ şi de un scandal cu paparazzi, ea a decis să meargă mai departe, după cum a anunţat, duminică, în cadrul emisiunii "Duminica în Familie".

Mihaela Rădulescu şi-a pus pus sufletul pe tavă în faţa telespectatorilor. Au fost momente dificile pentru aceasta. Mai întâi, un divorţ extrem de comentat. Apoi, un interviu acordat de fostul soţ, Elan Schwartzenberg, postului Antena 1. Şi, la numai două ore mai târziu, o echipă de paparazzi pe urmele vedetei.

Ultimele evenimente din viaţa Mihaelei au determinat-o să-şi angajeze gărzi de corp.

"Mă fac să mă simt în siguranţă în emisiune şi, de azi, şi în viaţă. (...) Să mă apere de bărbaţi care mai apoi spun că eu i-am tâlhărit... Ceva incredibil!", susţine Rădulescu.

Acum Mihaela îşi caută puterea de a merge mai departe, de a se ridica şi a-şi continua drumul. Ea le-a mulţumit tuturor celor care au încurajat-o şi au întărit-o.

"Mă voi lupta cu toţi şi voi face astfel încât copilul meu să nu sufere profund, să nu fie atins profund de răutatea lumii!", a declarat vedeta Antenei 1.



După ce, zile în şir, a refuzat apariţiile TV, din respect pentru fiul ei, Mihaela Rădulescu a acordat duminică un interviu Observatorului.

"Nu vreau să locuiesc o veşnicie la hotel! (...) Nu-mi pot plimba copilul ca pe un copil de circ", susţine Mihaela Rădulescu.



Interviul complet îl veţi putea urmări în cadrul Observatorului de luni, ora 19:00.

Observator

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close