Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu: Realitatea este că trăiesc decent, într-un apartament de bloc - VIDEO

Mihaela Rădulescu: Realitatea este că trăiesc decent, într-un apartament de bloc - VIDEO

Mihaela Rădulescu: Realitatea este că trăiesc decent, într-un apartament de bloc - VIDEO
Sursa foto: Mihaela Radulescu
28 Noi 2009   •   21:20

Mihaela Rădulescu promitea în urmă cu şase luni, la retragerea din televiziune, nişte răspunsuri. Multe din aceste răspunsuri au venit sâmbătă seară, când Mihaela a fost invitata Alessandrei Stoicescu în emisiunea Q&A. După mediatizarea excescesivă a numelui său, a divorţului de fostul ei soţ, dar şi a relaţiei cu mai tânărul Dani Oţil, Mihaela Rădulescu s-a hotărât să părăsească nu doar cariera pe care şi-o construise în televiziune, ci şi ţara.

?Copilul este singurul motiv real pentru care mi-am schimbat viaţa şi ţara?, mărturiseşte ea. Mihaela a reuşit să îşi ţină băiatul departe de scandalurile în care, fără să vrea, a fost implicată. Ea recunoaşte că a fost nevoită să apeleze chiar la sfatul unor psihologi, specializaţi în psihologia copilului, pentru a face cât mai bine faţă problemelorşi pentru a alege cea mai bună modalitate de a îi explica fiului ei situaţia cu care se confruntă familia lor.

Decizia de a părăsi ţara a avut efectul scontat. ?Acum sunt mult mai bine, mult mai coerentă în ceea ce fac?, spune Mihaela. Este mulţumită că fiul său s-a acomodat cu uşurinţă în Monacco, dar şi că acolo se poate bucura de toate plăcerile unei vieţi obişnuite: ?Realitatea este că trăiesc decent, într-un apartament de bloc. Nu simt nevoia să demonstrez nimănui nimic acolo. Acolo pot să ies în parc, pot să merg cu autobuzul, pot să merg pe stradă?.



În emisiunea de sâmbătă seară, Mihaela Rădulescu a amintit şi de momentul foarte comentat, în care Dani Oţil a izbucnit în plâns când a auzit un fragment din noua ei carte, interpretat de actriţa Irina Chiosa. Mihaela recunoaşte că nu se aştepta ca Dani să aibă o asemenea reacţie, dar a precizat că el mai avea un motiv să se emoţioneze, despre care presa a comentat prea puţin. El a fost profund impresionat de copiii internaţi la Hospice Casa Speranţei, instituţie care are în îngrijire copii bolnavi de boli incurabile, pe care cei doi au vizitat-o împreună.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu Alessandra Stoicescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close