Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu renunţă definitiv la cariera în televiziune (VIDEO)

Mihaela Rădulescu renunţă definitiv la cariera în televiziune (VIDEO)

Mihaela Rădulescu renunţă definitiv la cariera în televiziune (VIDEO)
Sursa foto: Mihaela Radulescu
17 Mai 2009   •   20:51

Mihaela Rădulescu a anunţat, în timpul emisiunii ?Duminica în familie?, difuzată pe Antena 1, că aceasta este ?ultima lună? din cariera sa, în televiziune, şi că intenţionează să se retragă definitiv, din lumina reflectoarelor.

Vedeta Antena 1 a ţinut să îşi asigure publicul şi invitaţii că nu este vorba despre ?o toană?, ci este o decizie chibzuită, ?rodul unei gândiri, de câteva luni de zile?.

Motivul principal al retragerii este fiul său, Ayan, după cum a declarat Mihaela Rădulescu chiar în timpul emisiunii sale.



Mihaela Rădulescu şi-a început cariera în televiziune în 1994, după ce fusese pe rând antrenor de gimnastică aerobică şi fitness, şofer de taxi, secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului de după Revoluţie, referent la Biroul de Relaţii Externe şi Protocol din Senat, sefă de cabinet la Senatul Romaniei, prezentatoare a programului de noapte de la barul hotelului Intercontinental, director al Festivalului International de Film Dakino si coorganizator a două ediţii ale concusului de modele ?Look of the Year?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu televiziune
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close