Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, siluetă perfectă la 47 de ani. Ce mănâncă vedeta

Mihaela Rădulescu, siluetă perfectă la 47 de ani. Ce mănâncă vedeta

Mihaela Rădulescu, siluetă perfectă la 47 de ani. Ce mănâncă vedeta
30 Iun 2017   •   12:19

Mihaela Rădulescu are un corp de invidiat, însă are mare grijă la tot ce mănâncă. În afară de sport, vedeta ține dietă motiv pentru care la 47 de ani are un fizic pe care multe femei l-ar dori.

"Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc.  Aşa că mi-am “redecorat” frigiderul pe interior – arată mult mai verde, dar şi cu ouă, lactate, brânzeturi, peşte, fructe şi multe lichide", declară vedeta într-un interviu acordat revistei "Ce se întâmplă doctore?".

La micul dejun optează în general pentru sucuri de fructe, ouă fierte în coajă sau în apă cu oţet, lapte sau iaurt de capră, pâine integrală prăjită. La prânz alege între supă, peşte sau salate pe care le prepară doar cu ulei de măsline, fără sosuri. Foarte rar optează pentru carne albă pe care o face doar la grătar. Gustările ei constau în legume crude (morcov, conopidă, ciuperci, anghinare, roşii, ardei, avocado) sau o îngheţată de ciocolată.

Masa de seară constă tot în alimente pe care nu le-a consumat la prânz, iar în plus consumă un ceai verde sau de iasomie. "Beau multe lichide, mai ales apă, doar o cafea dimineaţa şi niciodată alcool", declară vedeta.

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu silueta vedeta mancare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close