Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu vorbeşte despre divorţul ei de Elan Schwartzenberg (VIDEO)

Mihaela Rădulescu vorbeşte despre divorţul ei de Elan Schwartzenberg (VIDEO)

Mihaela Rădulescu vorbeşte despre divorţul ei de Elan Schwartzenberg (VIDEO)
19 Sep 2008   •   20:09

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg, percepuţi până nu de mult ca fiind cuplul perfect, au depus acum 2 zile actele de divorţ. Ruptura dintre ei s-a produs cu mult timp în urmă, însă au rămas împreună de dragul copilului lor, Ayan. Mihaela a recunoscut că divorţează de omul de afaceri:

"Se-ntâmplă în vieţile tuturor ca doi oameni să meargă împreună din punctul A în punctul B şi pe parcurs să descopere că nu mai sunt aşa fericiţi cu traseul ales", a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani".



Pe acest traseu cei doi au mers de 10 ani împreună. Acum 4 ani s-au căsătorit, iar în urmă cu două zile au depus acţiunea de divorţ. Mihaela şi Elan au stabilit de comun acord că fiul lor, Ayan, va rămâne cu mama.

"Oficial, copilul va rămâne în grija Mihaelei. Este o femeie orgolioasă, ambiţioasă şi o mamă extraordinară! În fapt practic, este copilul nostru şi îl vom creşte împreună", a declarat la rândul său Elan către ziarul Cancan.

Divorţul se doreşte a fi cât mai discret, fără circ şi fără scandal, pe cale amiabilă. Cu toată discreţia, vestea s-a aflat repede. Motivele... sunt aceleaşi care pot apărea în viaţa oricărui cuplu...

"Exact cum împreună am decis să ne căsătorim, tot în acelaşi mod, adică împreună, am decis să divorţăm. Motivele sunt personale, ne privesc doar pe noi doi. Probabil că nu diferă cu nimic faţă de situaţiile altor cupluri care ajung la acest deznodământ", a susţinut Elan Schwartzenberg.

Observator

×
Subiecte în articol: elan schwartzenberg mihaela radulescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close