Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioadă din viața sa: „M-am speriat!”

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioadă din viața sa: „M-am speriat!”

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioadă din viața sa: „M-am speriat!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihaela Tatu
03 Apr 2018   •   19:46

Mihaela Tatu a făcut mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când s-a îngrășat extrem de mult.

“Eu întotdeauna m-am îngrășat din cauza problemelor de sănătate. Am făcut ordine, obiectivul meu de acum 2 ani, era așa: să am grijă de starea mea de sănătate care să genereze slăbitul și să slăbesc pentru a genera o stare de sănătate bună. Din 4 februarie am început. Și de atunci mă tot țin”, a mărturisit Mihaela Tatu pentru Libertatea.

Indiferent de programul încărcat pe care îl are, vedeta își face timp să ajungă la sala de sport și e atentă la alimentele pe care le consumă. Rezultatele le-a obținut rapid și le păstrează.

“Greutatea în plus, kilogramele în plus:  1 – Tiroida mea vraiște, 2 – vertebre tasate, eu am ruptură de ligament încrucișat și menisc, trebuia să fiu subțirică, tocmai ca să am cât mai puțină greutate pe genunchi. Diabetul? Nu am, dar spre încolo mă îndreptam. Am avut 99 kilograme, 98.600, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte”, a mai spus vedeta.

×
Subiecte în articol: Dietă de vedetă probleme de sanatate
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close