Antena 3 CNN Show Showbiz Micutzu, în topul celor mai vizionați podcasteri din lume de pe YouTube

Micutzu, în topul celor mai vizionați podcasteri din lume de pe YouTube

Micutzu ocupă poziția a noua în topul celor mai vizionați podcasteri de pe Youtube în ultimele 30 de zile. Pe aceeași listă se află și alți artiști de renume mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier sau Tim Gabel. 

Micutzu, în topul celor mai vizionați podcasteri din lume de pe YouTube
16 Apr 2020   •   11:26

La capitolul celor mai vizionate podcasturi din ultima lună, Episodul 16 din MCN Podcast, în care Micutzu l-a avut invitat pe Mihai Bendeac, a făcut furori pe internet.  Discuția dintre cei doi, care până în acest moment a adunat peste 1,1 milioane de vizualizări și 50.000 de aprecieri, a fost cel mai urmărit podcast din România și al 16-lea la nivel mondial. 

Joe Rogan, o legendă în domeniu, ocupă opt din primele 20 de poziții ale topului celor mai urmărite episoade, șase cu „Joe Rogan Experience” și două cu „Joe Rogan Clips”. Și conversația dintre Mike Tyson și Eminem a avut un impact foarte mare, fiind văzută de peste 5 milioane de oameni. 

Cu toate acestea, în fruntea clasamentului se află indonezianul Deddy Corbuzier, care a strâns 9,5 milioane de vizualizări cu un episod despre Coronavirus. 

×
Subiecte în articol: Mihai Bendeac
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close