Antena 3 Show Showbiz Milionari de mahala. Mama fetiţei din Slumdog Millionaire s-a luat la bătaie cu mama vitregă (VIDEO)

Milionari de mahala. Mama fetiţei din Slumdog Millionaire s-a luat la bătaie cu mama vitregă (VIDEO)

21 Apr 2009   •   22:51
Milionari de mahala. Mama fetiţei din Slumdog Millionaire s-a luat la bătaie cu mama vitregă (VIDEO)
Sursa foto: bataie

Poliţia indiană investighează cazul fetiţei care a jucat în Slumdog Millionaire, după ce în urmă cu câteva zile, un tabloid britanic a scris că tatăl ei a încercat să o vândă pentru 300.000 de dolari. Bărbatul neagă acuzaţiile, dar mama fetiţei susţine că totul este adevărat. Femeia s-a luat chiar la bătaie cu mama vitregă pe care o acuză că susţine povestea soţului său.

Mama biologică a fetiţei susţine versiunea tabloidului britanic News of the World. Jurnaliştii spun că s-au dat drept şeici şi i-au propus tatălui 300.000 de dolari în schimbul vedetei din Slumdog Millionaire.

?Ar trebui pedepsit astfel încât data viitoare niciun tată să nu îndrăznească să îşi vândă copilul. Am înţeles că s-ar putea ca fetiţa să nu-mi fie încredinţată mie. Dacă mâine tatăl ei încearcă din nou să o vândă? Cum ne dăm seama?? se întreabă mama fetei.

Bărbatul neagă toate acuzaţiile şi are o cu totul altă versiune asupra celor întâmplate. El spune că jurnaliştii l-au sunat şi i-au spus că sunt nişte oameni înstăriţi care vor să îi ajute fata.

?Noi am mers acolo cu intenţii bune dar ei mi-au adus acuzaţii false şi au încercat să pună la cale o înscenare. Le-am spus poliţiştilor că ne-au chemat acolo ca să ne păcălească dar poliţiştii au o altă versiune asupra situaţiei? a declarat acesta.

Familia Rubinei, fetiţa care a interpretat unul din rolurile principale din Slumdog Millionaire, are mari probleme financiare. Cei trei trăiesc într-unul dintre cele mai rău-famate cartiere ale oraşului Mumbai. Tatăl fetei i-a acuzat deseori pe producătorii filmului recompensat cu opt Oscaruri că i-au dat fiicei sale prea puţini bani.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close