Antena 3 CNN Show Showbiz Mirabela Dauer, clipe de groaza din cauza operatiilor estetice! Ce a patit artista: “A fost ceva ingrozitor…”

Mirabela Dauer, clipe de groaza din cauza operatiilor estetice! Ce a patit artista: “A fost ceva ingrozitor…”

Mirabela Dauer, clipe de groaza din cauza operatiilor estetice! Ce a patit artista: “A fost ceva ingrozitor…”
04 Sep 2016   •   12:30

Mirabela Dauer a facut o singura operatie estetica in viata ei, insa dupa interventie, nu ar maui recurge la cutit niciodata. Totul din cauza anesteziei, pe care artista nu o poate suporta din punct de vedere medical.

“In urma cu 20 de ani, am urcat pe masa de operatii. Mi-am facut curaj si m-am dus la domnul profesor Ioan Lascar pentru a-mi face gusa. Slabisem foarte tare in acea perioada si imi atarna la gat o piele inestetica. Era musai sa iau masuri urgente. Insa, dupa ce am facut nebunia aia, am renuntat la orice interventie estetica. Motivul a fost legat de anestezie”, a dezvaluit Mirabela, care mai povesteste si ca a trecut prin clipe groaznice dupa interventie, scrie WOWbiz.ro.

“Nu mai puteam sa ma trezesc din anestezie. A fost nevoie sa mi se dea cateva palme, pentru a putea sa imi revin. Cu greu am reusit sa imi vin in fire, cred ca i-am speriat pe toti. A fost ceva ingrozitor…Aceasta cumpana de pe patul din spital m-a determinat sa nu mai recurg la esteticieni niciodata, desi poate uneori mi-as fi dorit sa imi fac anumite schimbari”, a conchis vedeta.

×
Subiecte în articol: Mirabela Dauer artista operatii anestezie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close