Antena 3 CNN Show Showbiz Mircea Radu a vorbit despre boala care îl tot chinuie la 48 de ani: "Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza…”

Mircea Radu a vorbit despre boala care îl tot chinuie la 48 de ani: "Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza…”

Mircea Radu a vorbit despre boala care îl tot chinuie la 48 de ani: "Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza…”
05 Mai 2017   •   17:35

Mircea Radu a recunoscut ca este chinuit de o boala care il face sa piarda noptile. Prezentatorul a dezvaluit pe blogul sau cat de afectat este de dureri si de ameteli. 

"Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie şi am umblat în raftul cu medicamente – ştiam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguieţe, colorate pentru afecţiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există. Şi un plasture pe bază de ardei iute;  cum ar fi să îl iau cu mine şi să-l înmoi în ciorbă la un restaurant?…(...) Am înghiţit paracetamol cu apă de la robinet – ”s-o laşi să curgă mai mult dacă vrei mai rece” am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea… M-am aşezat în pat, pe spate, aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine nicidată singură", a povestit pe blog Mircea Radu. 

×
Subiecte în articol: Mircea Radu boala ANI
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close