Antena 3 CNN Show Showbiz Interviu cu Mirela Vaida după ce a fost la un pas de moarte: ''Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine'' | VIDEO

Interviu cu Mirela Vaida după ce a fost la un pas de moarte: ''Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine'' | VIDEO

Mirela Vaida a acceptat invitaţia lui Mihai Gâdea a vorbi la Sinteza Zilei despre episodul şocant de vineri, când, în direct, o femeie a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct şi a aruncat cu o bolovan asupra ei.

Interviu cu Mirela Vaida după ce a fost la un pas de moarte: ''Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine'' | VIDEO
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   22:13

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre momentele traumizante prin care a trecut în urmă cu trei zile. 

''M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit...Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din famillia mea, copiii mei.

Mirela Vaida: ''Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine, sau cu o mamă traumatizată''

Noi primim foarte multe mesaje de ură. Pe mine mă doare faptul că acest an de pandemie în care foarte mulţi şi-au pierdut părinţi, fraţi, surori, apropiaţi, un an în care au murit sute de mii de oameni peste tot în Europa, milioane de oameni în lume, pe noi anul ăsta nu ne-a învăţat nimic. Anul ăsta ne-a pus să venim acasă, să stăm lângă familie, lângă copii, lângă soţi, lângă soţii, să ne iubim, să ne izolăm poate cu un scop. Oamenii mi se pare că s-au înrăit. Oamenii au deveni diabolici, oamenii au simţit că a fi hater este cool. Oamenii au simţit că a blestema, a jigni, a arunca cu pietre, nu doar la figurat, la propriu în capul celor care apar la televizor, sau care expun o părere sau care reprezintă un post de televiziune, sau o emisiune, sau un punct de vedere, oamenii s-au obişnuit să îi atace cu gloanţe, cu vorbe urâte (...) Eu am trecut pe lângă moarte, pentru că o femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că, probabil, se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou. Sigur, aici este o altă discuţie, pentru că acea uşă nu era asigurată, fiind o uşă de serviciu, dar, faptul că acea femeie a ştiut pe unde să intre la momentul la care se intră.

Noi astăzi am avut nişte imagini care din nou m-au dat peste cap, pentru că femeia aceea intrase şi cu un minut înainte, dar eu încă nu eram încă în direct. A ieşit, s-a mai plimbat o tură şi nu văzut-o nimeni. Abia când a auzit anunţul, doamnelor şi domnilor începe Acces Direct, cu Mirela Vaida, ea auzind de afară, atunci a intrat, ştiind clar că eu sunt acolo. Pe mine asta m-a copleşit. Nici măcar nu mai am aşteptări de la foarte mulţi oameni că au dat dovadă că nu au empatie. Eu doar le doresc atât. Să dea Dumnezeu ca niciunul dintre noi şi nici unii dintre dumneavoastră care ne vedeţi, să nu treceţi vreodată prin asta, pentru că oameni ca această femeie sunt printre noi, liberi, din păcate, cu acte în regulă, că ei nu sunt sunt în regulă, dar liberi pe străzi. Îmi doresc din suflet ca această femeie şi alţii ca ea să nu facă victime, pentru că pe mine, Dumnezeu m-a scăpat, dar poate pe alţii, Doamne Fereşte, nu-i scapă.

Ce spune Mirela Vaida despre femeia care a atacat-o

Nu am cunoscut-o niciodată pe această femeie. Culmea, înţeleg că este din judeţul Iaşi, am aflat de la cei de la Poliţie care mi-au arată inclusiv adresa de domiciliu. Nu îmi spune nimic nici numele ei. Un nume foarte frumos de alfel, două prenume absolut frumoase şi cumva rare în zona Moldovei. Nu ştiu cine este, nu ştiu de unde a apărut. Nu îmi pot explica cum o femeie bolnavă care tocmai s-a externat. Mie mi s-a părut mult mai în vârstă. Am înţeles totuşi de la Poliţie că nu ar avea 60 de ani cât i-am dat eu, că ar avea însă doar 40. Mie mi s-a părut însă mult mai în vârstă.

Eu zic că fapta se încadrează la tentativă de omor, acum să vedem ce zic procurorii. Înţeleg că ei ar fi mult mai indulgenţi, pentru că înţeleg, cumva, la cum ar fi văzut traiectoria bolovanului, nu ar fi venit chiar în cap, ar fi venit în umăr. Nu ştii exact care sunt criteriile după care se poate face încadrarea juridică, dar eu nu aş vede-o. Ea a şi spus la ieşirea din sediu, când o duceau poliţiştii încătuşată, că am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul, deci a şi reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor.  Eu am înţeles abia astăzi, după ce am depus plângerea penală, Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică, unde va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment. Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva, sau i s-ar fi arătat de către cineva, pe unde să intre şi când anume. Asta rămâne însă  să vadă cei de la Poliţie. Ce mă doare pe mine cel mai tare este lipsa de empatie. Noi trecem unii pe lângă alţii pe străzi, ne vedem la pământ, ne vedem însângeraţi, sau strigând după ajutor şi nu ne mai uităm unii la ceilalţi.

''Ne-am înrăit, ne-am izolat, am devenit foarte singuratici unii cu ceilalţi''

 Credem că tot ceea ce se întâmplă la televizor este regie, că tot ceea ce se întâmplă la televizor este pentru audienţă.

Ştire în curs de actualizare...

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida Acces Direct Sinteza Zilei
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close